0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 29 mei 2020

Wat is de beste mand voor honden?

Voor honden is een fijne mand net zo belangrijk als een lekker bed voor mensen. Het biedt ze een veilige plek waar ze zich kunnen terugtrekken, liggen en slapen. Omdat je hond zich zal hechten aan zijn vaste plek, is de keuze van een juiste mand of kussen zeer belangrijk. Als je een nieuwe mand voor je hond aanschaft, kan het soms even duren voordat je hond gewend is.

De beste manden, kussen en bedden voor je hond

Hondenbedden, kussens en manden zijn er in veel soorten en maten en kleuren. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is mogelijk! Waterafstotende bedden, kussens met memory foam, speciaal voor oudere honden met gewrichtsklachten, of een verhoogde hondenmand.

Natuurlijk wil je een fijne plek voor je hond, maar je wilt uiteraard ook dat de mand of het kussen in je interieur past! Max&Luna bieden een ruim assortiment hippe en duurzame manden van merken als Rebel Petz, Scruffs en 51DegreesNorth.

Je wilt natuurlijk dat je hond zich net zo thuis voelt als jijzelf in jullie huis. Een comfortabel kussen of een fijne mand is zodoende een absolute must!

Welke kussen of mand heeft jouw voorkeur? Laat het weten in de reacties!

 

[split]https://www.maxenluna.nl/Blog-manden