Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Cadeau van Sterkliniek bij elke aankoop in de Max&Luna Shop

Placeholder

Cadeau van Sterkliniek bij elke aankoop in de Max&Luna Shop

Bij elke aankoop in de Max&Luna Shop krijg je nu een Sterkliniek Dierenartsen waardecheque t.w.v. 15,- cadeau! Sterkliniek Dierenartsen en Max&Luna werken samen voor het welzijn van jouw huisdier waardoor jij het leukste baasje kan zijn! Sterkliniek Dierenartsen heeft een landelijke dekking. Daardoor is er altijd een Sterkliniek bij jou in de buurt! Bij deze klinieken zijn ongeveer 160 dierenartsen werkzaam en zo'n 300 paraveterinairen.

Hoogwaardige diergeneeskundige dienstverlening

Sterkliniek Dierenartsen BV is een samenwerkingsverband van verschillende gezelschapsdierenklinieken verspreid over Nederland. De deelnemende praktijken hebben gemeen dat ze de belangen van de diereigenaren en hun dieren voorop stellen. Daartoe streven ze naar een hoge kwaliteit in hun (diergeneeskundige) dienstverlening. Omdat het allemaal zelfstandige klinieken zijn kunnen ze verschillen in grootte, activiteit en in de verschillende deelgebieden van de diergeneeskunde waar men zich op richt.

Hoe herken je een Sterkliniek?

De deelnemende klinieken zijn verspreid over Nederland te vinden en zijn te herkennen aan het Sterkliniek Dierenartsen logo, naam en logo zijn geregistreerd en beschermd. Alleen gezelschapsdierenklinieken die voldoen aan de strenge kwaliteitsnormen mogen de naam Sterkliniek Dierenartsen en het bijbehorende logo gebruiken. Indien een gezelschapsdierenkliniek niet meer voldoet aan de kwaliteitseisen verliest deze per direct het recht op gebruik van de naam en het logo.

De waardecheque kan je bij elke Sterkliniek inleveren. Let op de cheque kan niet ingewisseld worden voor (dieet)voeding, OTC-artikelen of medicijnen.

Reageer


* Verplichte velden

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »