Shopping Cart Pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...

Gezocht: Speelgoed testers!

Placeholder

Is jouw hond dol op speelgoed? Dat komt goed uit. Meld jouw hond aan als tester en maak kans op 1 van de 3 pakketten buitenspeelgoed voor honden!

Gezocht: Speelgoed testers!

Rennen, apporteren, trekken en kauwen; voor de meeste honden is spelen het mooiste wat er is, naast de liefde die jij geeft en eten uiteraard ;) Door actief met je hond bezig te zijn bouw je een speciale vertrouwensband op, blijft je hond fit en gelukkig. 

In de lente trek je er waarschijnlijk nog vaker op uit met je hond, niets is er leuker om samen buiten te spelen. Onze Max heeft alle speeltjes uit de Max&Luna shop zelf getest en dit is zijn top 5 van het leukste buitenspeelgoed voor honden!

Is jouw hond onvermoeibaar, dol op spelletjes, ballen en apporteren.. kortom een echte spelfanaat?  Dat komt goed uit! Lees snel verder en meld jouw hond aan als tester! 

Een gezonde en gelukkige hond

Honden zijn van nature nieuwsgierig, energiek en actief. Hondenspeelgoed helpt jouw hond om zijn energie kwijt te raken en bovendien bouw je door samen te spelen een levenslange en liefdevolle band op met jouw hond. Als je hond te weinig fysieke en mentale uitdaging ervaart, dan kan dit op den duur leiden tot probleemgedrag. Met verschillende speeltjes kun je jouw hond gezond en fit houden.

Testers gezocht!

Is jouw hond dol op spelen, ballen, rennen en apporteren? Dan hebben we goed nieuws! Meld jouw hond aan als tester en maak kans op 1 van de 3 pakketten buitenspeelgoed voor honden. Het pakket bestaat uit een rubberen basketbal met pieper, een onverwoestbaar hondenspeeltje van Kong en een super sterke en flexible werpstok van Zogoflex!

Plaats de mooiste foto van jouw spelende hond onder het bericht op Facebook, volg onze pagina en deel het bericht. In totaal geven we 3 pakketten buitenspeelgoed voor honden weg!

* Deze actie loopt t/m 9 mei, vrijdag 10 mei worden de winnaars bekend gemaakt op de Max&Luna Facebook pagina.

 

Reacties

 1. Els Els

  Onze Fenna is een hele lieve, actieve Rottweiler. Nu effe tijdelijk uit de running omdat ze onder auto is gekomen.Zij wil dadelijk héél graag gaan testen. Ze speelt met alles. en is altijd in de weer! Ze verdiend het!

 2. Resi Resi

  6 jaar oude bullterrier Luna <br />
  en half jaar oude akita nylou <br />
  willen met alle plezier testers zijn

 3. Marjoleine Marjoleine

  Ik heb een hond die dol is op ballen.... Maar ik 5 minuten is jij in stukjes gehakt.... Grote voetballen.... Dus hij wil graag tester zijn

 4. Esther Esther

  Charley met ruim 13 jaar rent nog steeds de hele dag achter z&rsquo;n bal aan...of eigenlijk is alles goed waar die achter aan mag rennen om het vervolgens terug te brengen zodat je het weer kan gooien

 5. Annette Annette

  Koosje mix labrador/border collie is een heel actieve hond en dol op spelen,Aporteren ,zwemmen en ravotten. Wat zou het een goede tester zijn

Reageer


* Verplichte velden