0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Door Max&Luna, 31 mei 2019

10 redenen waarom jij op puppy cursus wilt

Naast 10 redenen waarom jij op puppycursus wilt, heeft Max&Luna alles in huis voor jouw pup, neem dus zeker een kijkje in onze webshop!

Redenen om op puppycursus te gaan

  1. Je leert jouw pup door en door kennen. Door samen te leren en te spelen bouw je een band op met jouw hond voor het leven!
  2. Het is leuk! Iedereen op de cursus heeft net een puppy, dus het is een mooie gelegenheid om ervaringen uit te wisselen. En wees eerlijk, een pup is leuk, maar tien pups bij elkaar is helemaal leuk!
  3. De tips en ervaringen van andere eigenaren zijn nuttig en bovendien zie je in dat niet alleen jouw pup bezeten is door de duivel…
  4. Je kan stoppen met alle dingen die je zelf bedacht hebt om je pup iets aan te leren en die toch nooit gaan werken.
  5. Achteraf zijn verhalen over je pup die je compleet negeerde of stond te plassen tegen een been van een andere eigenaar enorm grappig om te vertellen.
  6. Socialisatie voor je pup is enorm belangrijk, dus het is goed dat je pup in contact blijft komen met andere pups in alle soorten en maten.
  7. Je leert meer over de basics van het gedrag van honden in het algemeen. Kortom je gaat je pup beter begrijpen. Zeg, hebben ze ook een partnercursus?
  8. Je hond trucjes leren in je eigen woonkamer is natuurlijk prettig, maar het is nog fijner als deze dezelfde trucjes kan doen als tien andere honden hem afleiden.
  9. Je leert allerlei handige tips, zoals hoe je je hond kan borstelen zonder eerst een worstelgreep aan te leren. En je maakt een onuitwisbare indruk op je vrienden als jouw hond op commando als een commando door het gras kruipt.
  10. Na elke goede daad moet je natuurlijk ook jezelf belonen, dus na elke puppycursus heb je een lekker glas wijn of biertje verdiend.

Zorg dat je altijd een goede hondenriem of- tuig hebt, zodat je jouw pup ook tijdens het wandelen wat leert. 

Deel jouw ervaringen met ons in de reacties! We zijn benieuwd naar leuke verhalen, maar natuurlijk ook of je hond uiteindelijk een harig engeltje is geworden dankzij een puppycursus.