facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner Vergroten Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner Vergroten Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner Vergroten Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner Vergroten Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner Vergroten

Luna’s Shop

Veiligheidslampje bevestiging - Orbiloc Carabiner

9,75

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijke Service

Informatie

Orbiloc Carabiner
De Orbiloc Carabiner is een bevestigingshaak die zorgt voor een eenvoudige bevestiging van de Dog Dual veiligheidslampjes aan halsband, kleding of rugzak. De Orbiloc Carabiner bestaat uit twee onderdelen: de clip is gemaakt van hoogwaardig en lichtgewicht metaal, de mount is gemaakt van hard plastic. Als u ervoor kiest om uw hond uit te laten terwijl het Dog Dual lampje op de Carabiner zit, adviseren wij u om uw hond alleen aan de riem uit te laten. De Carabiner is zeer geschikt voor grote honden met lang haar.

Bevestiging
Het Dog Dual veiligheidslampje wordt standaard geleverd met de Gesp. Deze kunt u eenvoudig vervangen voor de Orbiloc Carabiner. U doet dit door de onderkant los te schroeven. U verwijdert de gesp, en plaatst hier de Carabiner Mount voor in de plaats. Zorg ervoor dat de selectie modus ring stevig op de lens is geklikt en dat de Orbiloc Clip in de overeenstemmende geleidingspinnen op de lens geplaatst is. Haak vervolgens de haak van de Carabiner door de opening in de mount en de verlichting is klaar voor gebruik.

Suggesties van Luna