facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg Vergroten

Luna’s Shop

Almo Nature Zuinige Kattenbakvulling Klontvormend en Milieuvriendelijk - in 2.27kg of 4.54kg

Maak je keuze

Vriendenprijs: 10,-

  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis bezorgd v.a. 49,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

De beste, zuinigste en schoonste kattenbakvulling van Nederland. Absorbeert, verwijderd geurtjes en is zuinig in gebruik. Innovatief en milieuvriendelijk kattengrit. Verbuikt slechts 500 gram, € 2,50 per week!*

Absorbeert en blijft schoon
Extreem snelle klontvorming waardoor alleen de bovenste laag van het Almo Nature kattengrit vervangen hoeft te worden. Hierdoor blijft zowel de katenbak als de resterende kattenbakvulling schoon.

Verwijderd geurtjes
De snelle klontvorming van deze Almo Nature kattenbakvulling neutraliseert direct de verspreiding van nare geurtjes.

Zuinig in gebruik
Een basis laag Almo Nature kattengrit van ongeveer 2cm kost slechts 1kg kattenbakgrit. Je hebt slechts 1 kleine zak per 4 weken of 1 grote per 8 weken nodig!*

Licht en betaalbaar
De zakken zijn licht om te dragen, geeft geen rommel en zodra de basis laag is gemaakt, is het verbruik slechts 500 gram per week!

Eenvoudig weg te gooien
Deze kattenbakvulling is 100% biologisch afbreekbaar, zorgt voor een milieuvriendelijke verwerking in compost of WC. Wanneer de klonten het water raken lossen ze direct op. Dit voorkomt het risico op een verstopt toilet.

Veilig, natuurlijk en niet giftig
Dit kattengrit is geproduceerd met uitsluitend plantaardige vezels en zonder toevoegingen. Veilig voor de gezondheid van het hele gezin.

Super zacht voor de pootjes en geen vuil!
Comfortabel voor de pootjes van je kat. Het kattengrit blijft niet aan de pootjes of vacht plakken dus je huis blijft schoon!

Gebruiksaanwijzing

De eerste keer
Maak eerst een basis laag van ongeveer 2 cm (bij een gemiddelde bak een halve zak / 1 kg).

Elke dag
Verwijder de klonten met een kattenbakschepje en gooi ze direct in het toilet of bij de compost. 

Elke week 
Herstel wekelijks de basis laag door bij te vullen met 1/4 zak / 500g Almo Nature kattengrit.

Elke maand
Gooi het overtollige kattengrit niet weg als je de hele kattenbak schoon maakt en gebruik deze opnieuw. De snelle vorming van klonten zorgt ervoor dat de rest van het grit schoon blijft.
* Gemiddelde consumptie van een kat van 2kg die een bak van 30 x 40 cm gebruikt. 

2/5

Janneke 07-01-2020 07:48

In dit product dacht in de ‘Holy Grail’ van de kattenbakvulling gevonden te hebben. Maar voor ons blijkt niets minder waar. De bak heeft nog nooit zo erg gestonken, ik vind het alles behalve zuinig in gebruik (daarom super duur) en mega veel uitloop. Eigenlijk ervaar ik (helaas!) precies het tegenovergestelde wat andere schrijven in recensies. Geen 1 maar 2 sterren omdat het spul milieuvriendelijk is én mega zacht voor de kattenpootjes.

4/5

Nadia 06-09-2019 14:55

Klontert heel goed, geen nare luchtjes en bijna geen last van uitloop, in ieder geval minder dan bij andere merken. Wel prijzig maar dan heb je ook wat.

5/5

Joke 27-06-2019 09:02

Top product!

5/5

Claudia 02-05-2019 14:32

Groot voordeel is dat deze kattenbakvulling biologisch afbreekbaar is en dus gewoon door de wc kan worden gespoeld. De kattenbak is super makkelijk schoon te houden door dat het zo goed klontert. De klonten zijn goed eruit te scheppen waardoor je lang met deze kattenbakvulling kunt doen!

4/5

JYBD 06-03-2019 12:02

Super absorberen, super licht, makkelijk af te voeren, super makkelijk de poepjes en plasjes te verwijderen maar de uitloop is echt verschrikkelijk. Ik heb 2 kortharen en een boveningangbak maar vind het spul echt overal in de kamer en moet minstens 3 keer per dag wissen of stofzuigen. . Toch 4 sterren omdat ik denk dat anderen de uitloop niet als zo'n groot probleem zullen zien.

4/5

Sophie & Oscar 24-08-2018 11:38

Goede kattengrit. Ruikt niet en je doet er lang mee. Het enige nadeel is dat onze kat nu ook zijn grote behoefte in de kattenbak doet. Anders deed hij dit altijd buiten en gebruikte hij de kattenbak enkel voor de plasjes. Verder is het wel een uitstekend product.

5/5

Anita Hennekes 29-10-2017 21:36

zuinig in gebruik, ruikt niet.
De katten vinden het ook fijn. Graven enthousiast.
Verpakking is licht en handzaam.
Het kan gewoon in de wc, dat spaart weer veel gesjouw met zware afval.

5/5

marijke Midas marijke 26-09-2017 23:04

Heel fijne kattenbakvulling. Ruikt niet. Milieuvriendelijk. Boodschap kan gewoon in de wc. Gaat lang mee: wat in de bak zit zeef je om de zoveel tijd en kan worden hergebruikt.
Één klein nadeel: kat graaft af en toe wat té enthousiast wat zorgt voor een zandbak rond de bak. Maar daar hebben we de stofzuiger voor.

5/5

marijke Midas marijke 26-09-2017 23:03

Heel fijne kattenbakvulling. Ruikt niet. Milieuvriendelijk. Boodschap kan gewoon in de wc. Gaat lang mee: wat in de bak zit zeef je om de zoveel tijd en kan worden hergebruikt.
Één klein nadeel: kat graaft af en toe wat té enthousiast wat zorgt voor een zandbak rond de bak. Maar daar hebben we de stofzuiger voor.

Suggesties van Luna