Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm

BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm Vergroten

Luna’s Shop

BeOneBreed Katt3 EVO Tower - Krabpaal voor katten van vloer tot plafond – Inclusief 3 vilten matjes en hangspeeltje - Gelamineerd hout - Maximale hoogte 254 cm

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Katt3 EVO Tower – Krabpaal van vloer tot plafond

De BeOneBreed Katt3 EVO TOWER is de ultieme uitkijktoren voor je kat, zonder tapijt. Het is de beste keuze voor katten die graag klimmen en van hoge plekjes houden. Met zijn trendy moderne stijl, is de EVO TOWER de perfecte plek voor je katten om te rusten, te klimmen, te spelen en te krabben. Met zijn vloer tot plafond hoogte, laat de Katt3 EVO Tower jouw kat uitkijken over zijn koninkrijk. Dankzij zijn ruime afmetingen is deze klimboom purr-fect voor dartele poesjes of voor huizen met meerdere furbabies.

De indrukwekkende hoogte van deze krabpaal van bijna 2,5 meter zal zeker de aandacht van jouw kat trekken.

Klimpaal zonder tapijt

In plaats van het gebruik van traditioneel tapijt, wat vaak als onhygiënisch wordt gezien, kiest BeOneBreed voor een andere aanpak en beschikt deze design krabtoren over een traagschuim kussen en meerdere vilten pads. Het comfortabele traagschuim geeft je kat een purr-fect plekje om een lekker dutje te doen. Door het minimalistische ontwerp en de natuurlijke houtkleur krijgt deze krabpaal een stijlvolle Scandinavische look.

Het veren speeltje dat je kunt hangen aan een van de plateaus biedt urenlang speelplezier, terwijl het papieren touw rondom de boom je kat helpt zijn krabbehoefte te bevredigen. Gelamineerd hout betekent dat deze boom duurzaam is en gemakkelijk schoon te maken.

De krabpaal is in te delen naar wens en je kunt het combineren met andere BeOneBreed krabmeubels voor grotere, meer uitgestrekte speelruimtes in je huis. Enige montage is wel vereist voor de pret kan beginnen!

Specificaties van de Katt3 EVO Tower

 • Krabpaal voor katten die van klimmen en hoge plekjes houden
 • Modern en minimalistisch ontwerp
 • Gemaakt van gelamineerd hout en papiertouw
 • Inclusief 3 vilten matjes en 1 ophangspeeltje
 • Van vloer tot plafond 
 • Gemakkelijk schoon te maken en te desinfecteren
 • Geen tapijt
 • Hoogte verstelbaar tussen 238 - 254 cm
 • Afmetingen voet: 42 x 38 cm

Meet goed op!

Voor de veiligheid en stabiliteit moet de EVO Tower worden geklemd tussen de vloer en het plafond. De krabpaal wordt vastgezet middels een draaiknop aan de bovenkant die je kunt draaien tot de gewenste hoogte. De aanbevolen minimale hoogte van het plafond is 238 cm. De aanbevolen maximale hoogte is 254 cm. 

Zorg dat je de afmeting tussen de vloer en plafond goed opmeet, het zou zonde zijn als je een bestelling plaatst en achteraf blijkt dat deze gave klimtoren niet in je huis past omdat je plafond te hoog is.

Katt3 EVO Krabpalen Collectie

De Katt3 EVO Collectie is perfect om je kat en je interieur mee te verwennen. Deze high-end moderne krabpalen bieden zowel comfort als plezier met een geïntegreerd hangspeeltje en fijne ligplekjes. Ontworpen om in je interieur te passen zijn deze kattentorens gemaakt van mooi gelamineerd hout en hoogwaardig touw voor de krabpalen; het is de meest stijlvolle kattenaccessoire die er is. Onze producten zijn robuust en stevig om de tand des tijds te doorstaan, tapijtvrij om te voorkomen dat haren zich ophopen en snel te reinigen dankzij de houten oppervlakken.

De stoffen onderdelen zijn bevestigd met klittenband om ze gemakkelijk te kunnen verwijderen voor het wassen en de kans op vlekken te minimaliseren. Je kat of kitten zal zich helemaal thuis voelen op het memory foam kussen. Met de Katt3 EVO Krabmeubel Collectie bied je je kat de perfecte krabpaal, je interieur een stijlvol stuk, en help je om je andere meubels te beschermen.

Max&Luna biedt keuze uit drie verschillende krabpalen uit de Katt3 Evo Collectie:

BeOneBreed

BeOneBreed begon met de hond van de oprichter, genaamd Wink. Ze had een orthopedisch bed nodig voor haar heupprobleem, maar toen de beschikbare manden niet aan haar behoeften voldeden, besloot de oprichter om een eigen mand te creëren. Het eerste BeOneBreed product was geboren en het werd al snel Wink's favoriete plekje!

Vandaag de dag bestaat BeOneBreed uit een groeiend team van meer dan 20 gepassioneerde dierenliefhebbers.

Het doel van BeOneBreed is om alleen de allerbeste producten te maken voor onze huisdieren zijn, met een edgy touch in het ontwerp. Bij BeOneBreed draait alles om het verleggen van grenzen en out of the box ontwerpen.

Barcode Artikel Kleur
740224244940 BeOneBreed Katt3 EVO Tower Natural

Suggesties van Luna