Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel

BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel Vergroten

Luna’s Shop

BeOneBreed Intellikatt - Slowfeeder voor katten - Voerpuzzel aanbevolen door Dierenartsen en Kattengedragsdeskundigen - Grijs/Geel

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

BeOneBreed Intellikatt - Voerpuzzel voor katten

Dankzij de Intellikatt worden maaltijden leuk, langdurig en vermakelijk voor jou en je kat! De BeOneBreed Intellikatt is een uitdagende voerpuzzel voor katten, met een internationaal bekroond ontwerp, die zowel gebruikt kan worden als speelgoed of ter vervanging van de gewone voerbak. De Intellikatt wordt aanbevolen door zowel dierenartsen als kattengedragsdeskundigen om katten langzamer te laten eten en te vermaken met een uitdagende puzzel. Een voerpuzzel wordt daarom ook wel een slowfeeder genoemd en is een anti-schrok hulpmiddel.

Aanpasbare moeilijkheidsgraad

De Intellikatt is ontworpen in samenwerking met een kattengedragstherapeut om de intellectuele behoefte van de kat te stimuleren en te verhogen en hem tegelijkertijd te belonen. Waarin onderscheidt de Intellikatt zich van andere slow feeders? Het heeft 3 verschillende moeilijkheidslevels! Je kunt dus zelf de moeilijkheidsgraad aanpassen aan het niveau van jouw kat. Daag je kat geleidelijk uit en zie hoe hij vooruitgaat in zijn oplossende vaardigheden.

Mentale stimulatie van de kat

Voerpuzzels zijn gebaseerd op een systeem van beloning. Door kleine snacks of traktaties te verstoppen, zal de kat hier naar op jacht willen gaan. Het kattenkopje wordt hierdoor mentaal uitgedaagd. Als de kat een snackje te pakken heeft, is de oefening geslaagd. Begeleid je kat bij het gebruik van de Intellikatt. Dit levert een leuk tijdverdrijf op en versterkt jullie gezamelijke band. Laat je kat ongeveer 10 tot 15 minuten puzzelen met de Intellikat en berg de slowfeeder daarna weer op. Zo blijft de voerpuzzel iedere keer weer interessant als je deze tevoorschijn haalt.

Je vraagt je misschien af: "Waarom zou ik mijn kat mentaal moeten stimuleren? Hij is rustig en slaapt de hele dag." Katten zijn van nature jagers en moeten actief blijven om een gezond en bevredigend leven te leiden. De Intellikatt houdt katten bezig en biedt een belonende uitdaging, vergelijkbaar met het jagen naar voedsel. De Intellikatt voorkomt verveling en helpt bij het verminderen van ongewenst gedrag in huis.

Deze innovatieve slowfeeder van BeOneBreed kan ook helpen om een opgeblazen gevoel en maagklachten te voorkomen. Dit kan erg handig zijn voor katten die veel schrokken en daardoor vaak moeten overgeven na het eten. Doordat het langer duurt voordat de kat het voer te pakken heeft, is schrokken onmogelijk en blijft de maag rustig.

De voerpuzzel is gemakkelijk te reinigen en kan in het bovenste rekje van de vaatwasmachine.

Waarom raadt Max&Luna de Intellikatt aan?

 • Uitdagende voerpuzzel voor snacks of brokjes
 • Zorgt ervoor dat de kat langzamer eet
 • Anti-schrok hulpmiddel
 • Instelbare moeilijkheidsgraad, aanpasbaar aan het niveau van elke kat
 • Meer dan 500 mogelijke puzzelopties
 • Kan een opgeblazen gevoel en maagklachten helpen voorkomen
 • Helpt ongewenst gedrag te verminderen
 • Afmetingen 17 x17 x 15cm

Een video zegt meer dat 1000 woorden! Bekijk hieronder deze video van de Intellikatt en we weten zeker dat je daarna deze uitdagende voerpuzzel voor je kat in je winkelmandje gooit!

BeOneBreed

BeOneBreed begon met de hond van de oprichter, genaamd Wink. Ze had een orthopedisch bed nodig voor haar heupprobleem, maar toen de beschikbare manden niet aan haar behoeften voldeden, besloot de oprichter om een eigen mand te creëren. Het eerste BeOneBreed product was geboren en het werd al snel Wink's favoriete plekje!

Vandaag de dag bestaat BeOneBreed uit een groeiend team van meer dan 20 gepassioneerde dierenliefhebbers.

Het doel van BeOneBreed is om alleen de allerbeste producten te maken voor onze huisdieren zijn, met een edgy touch in het ontwerp. Bij BeOneBreed draait alles om het verleggen van grenzen en out of the box ontwerpen.

Barcode Artikel Maat
749531656101 BeOneBreed Intellikat Interactive Bowl For Cats One size

Suggesties van Luna