Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm

BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm Vergroten BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm Vergroten BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm Vergroten BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm Vergroten BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm Vergroten

Luna’s Shop

BeOneBreed Cat Tipi - Speelhuisje voor je kat - Vilten Tent - Inclusief dekentje en speeltje - Grijs - 35 x 35 x 38 cm

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Vilten Tipi - Speelhuisje en slaapplek voor je kat

De BeOneBreed Cat Tipi is een perfecte schuilplaats met verenspeeltje, waar je kat heerlijk kan spelen en ontspannen. Dit kattenhuisje in de vorm van een wigwam is gemaakt van een hoge kwaliteit vilt en een ultra zacht dekentje van imitatiebont. De Cat Tipi is een leuke aanvulling op de BeOneBreed EVO krabpalen collectie, maar kan ook afzonderlijk worden gebruikt.

Tipi tent voor katten en honden

Katten en honden vinden het heerlijk om zich ergens terug te trekken, zodat ze volledig tot rust kunnen komen na een dag vol avonturen met hun leukste baasje. De Cat Tipi van BeOneBreed geeft je kat een afgeschermd plekje om zich in te verstoppen of lekker te kunnen slapen. Deze kattentent biedt ook de mogelijkheid om lekker in te klimmen of doorheen te klauteren. Het bijgeleverde verenspeeltje levert gegarandeerd uren speelplezier!

Op het zachte faux-fur dekentje kunnen katten en hele kleine hondjes zoals chihuahua’s de hele dag lekkere dutjes doen wanneer ze daar behoefte aan hebben. Plaats dit schattige wigwam tentje in de woonkamer, slaapkamer of bovenop de BeOneBreed EVO krabpaal voor een origineel accent.

Zet de kattentent in de vensterbank en laat voorbijgangers ook genieten van het vrolijke ontwerp terwijl je kat beschut de hele buurt in de gaten kan houden.

Waarom raadt Max&Luna de BeOneBreed Cat Tipi aan?

 • Fijne schuilplaats voor katten en hele kleine honden
 • Constructie van hoge kwaliteit vilt en zacht imitatiebont
 • Compatibel met de BeOneBreed Katt3 EVO krabmeubels
 • Inclusief verenspeeltje
 • Eenvoudige montage
 • Afmetingen 35 x 35 x 38 cm

BeOneBreed

BeOneBreed begon met de hond van de oprichter, genaamd Wink. Ze had een orthopedisch bed nodig voor haar heupprobleem, maar toen de beschikbare manden niet aan haar behoeften voldeden, besloot de oprichter om een eigen mand te creëren. Het eerste BeOneBreed product was geboren en het werd al snel Wink's favoriete plekje!

Vandaag de dag bestaat BeOneBreed uit een groeiend team van meer dan 20 gepassioneerde dierenliefhebbers.

Het doel van BeOneBreed is om alleen de allerbeste producten te maken voor onze huisdieren zijn, met een edgy touch in het ontwerp. Bij BeOneBreed draait alles om het verleggen van grenzen en out of the box ontwerpen.

Barcode Artikel Maat
749531651595 BeOneBreed Cat tipi One size

Suggesties van Luna