0
0

Beco Pluche Walvis - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor middelgrote honden - Medium

Productomschrijving
Sommige honden zijn dol op stoeien. De Beco Pets Whale is speciaal voor hen: een sterke hondenknuffel die bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze planeet helpen schoon te houden.Honden zijn dol op piepend speelgoed. De pieper in deze Walvisknuffel is extra l...

Sommige honden zijn dol op stoeien. De Beco Pets Whale is speciaal voor hen: een sterke hondenknuffel die bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze planeet helpen schoon te houden.

Honden zijn dol op piepend speelgoed. De pieper in deze Walvisknuffel is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriendje er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. Ideaal voor trekspel, apporteren en knuffelen. Deze hondenknuffel in de vorm van een walvis is dankzij zijn afmetingen van 14 x 20 x 5,5 cm geschikt voor kleine tot middelgrote hondenrassen.

Sterke hondenknuffel met pieper

Deze hondenknuffel is dubbel gestikt en versterkt met een tweede laag stof. Elke zijde van de walvis heeft een tweede laag stof om de eerste te versterken. Zo sterk als maar kan, zodat jouw hond dubbel plezier heeft. Plus, de pieper in dit speeltje is luid en prikbestendig. Dat betekent dat jouw onvermoeibare pup er dol op zal zijn.

Eigenschappen van de Rough & Tough Recycled Whale:

  • 77% gerecycled materiaal
  • Dubbel gestikt
  • Dubbellaagse stof
  • Extra luide pieper
  • Sterk en stevig
  • Afmetingen Medium: 14 x 20 x 5,5 cm
  • Geschikt voor kleine tot middelgrote hondenrassen
  • Geschikt voor trekspel, apporteren en knuffelen
  • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

77% Recycled Polyester (RPET) 23% Polyester

Gerecycled materiaal

Onze natuur is fantastisch en het behoud hiervan is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd.

Pluche speelgoed kan kapot

Houd toezicht tijdens het spelen en vervang indien versleten. Dit pluche hondenspeelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7148
EAN
5060189756049
Afmetingen
14 x 5 x 20
Artikel
Beco Pluche Walvis met Pieper

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken