Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Beco Cat Tray -Duurzame en makkelijk te reinigen Kattenbak van Bamboe - Roze - 16 x 51 x 40 cm

Productomschrijving
De Beco Bamboo Cat Tray is een gemakkelijk schoon te maken kattenbak met een opklikbare zijkap om eventuele terugslag op te vangen, zodat de vloer schoon blijft. De bak is gemaakt van een uniek biohybride materiaal dat bamboe en maïszetmeelplastic bevat. De bak gaat hierdoor jarenlang mee waardoor je de impact van je kat op het milieu vermindert. ...

De Beco Bamboo Cat Tray is een gemakkelijk schoon te maken kattenbak met een opklikbare zijkap om eventuele terugslag op te vangen, zodat de vloer schoon blijft. De bak is gemaakt van een uniek biohybride materiaal dat bamboe en maïszetmeelplastic bevat. De bak gaat hierdoor jarenlang mee waardoor je de impact van je kat op het milieu vermindert.

Duurzaam: bamboe en rijstvliesjes

Deze duurzame kattenbak is onder andere gemaakt van bamboevezels gemengd met rijstvliesjes, een bijproduct van de rijstteelt, wat resulteert in een afbreekbare kattenbak. De natuurlijke sterkte van bamboe maakt dat deze kattenbak net zo sterk en slijtvast is als plastic alternatieven.

Eenvoudig schoon te maken

De Beco Cat Tray van bamboe is gemakkelijk te reinigen met warm water en zeep. De opklikbare kap is eenvoudig los te halen, waardoor je beide delen apart kunt schoonmaken en geen plekjes mist.

 • Afmetingen 16 x 51 x 40 cm
 • Verkrijgbaar in roze 

Meer over Beco

Bij Beco staat duurzaamheid centraal. Dit mooie Britse merk vindt dat we net zo veel om onze planeet moeten geven als dat we geven om onze trouwe viervoeters. Daarom ontwikkelt Beco producten van de hoogste kwaliteit en op de meest duurzame manier, zonder in te leveren op uitstraling, functionaliteit en plezier.

Productspecificaties

Artikelnummer
1500
EAN
5060189750481

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Leslie op 9 December 2022

  Mooi van design en geen plastiek

  ...

  Mooi van design en geen plastiek

  • +Makkelijk om in en uit te stappen
  • -Geen
Schrijf je eigen review