0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Tough Tugger - Trekspeelgoed voor honden - Natuurlijk rubber - Beco Pets - Groen of Roze

Productomschrijving
De Beco Tough Tugger is een hondenspeeltje van natuurlijk rubber, speciaal ontworpen voor een potje touwtrekken met je viervoeter. De gestructureerde handvatten aan beide uiteinden zorgen voor een stevige grip voor jou én je hond. Het handvat houdt jouw handen op een veilige afstand van de tanden van je hond. Het veerkrachtige rubber buigt zoals n...

De Beco Tough Tugger is een hondenspeeltje van natuurlijk rubber, speciaal ontworpen voor een potje touwtrekken met je viervoeter. De gestructureerde handvatten aan beide uiteinden zorgen voor een stevige grip voor jou én je hond. Het handvat houdt jouw handen op een veilige afstand van de tanden van je hond. Het veerkrachtige rubber buigt zoals nodig om de schokken en stoten van de trekkracht van je hond te verminderen – let the games begin!

Eigenschappen Beco Tough Tugger

  • Ideaal voor trekspel
  • Versterkt de band tussen honden en hun baasje
  • Geschikt voor stevige kauwers
  • Gemaakt van natuurlijk rubber
  • Met vanille geur
  • Afmetingen: 21,9 x 14,9 x 2,8 cm
  • Verkrijgbaar in groen of roze

Interactief rubberen hondenspeelgoed voor trekspel

Tijd voor trekplezier! De Beco Tough Tugger is gemaakt van veerkrachtig natuurlijk rubber met gestructureerde handvatten aan beide uiteinden, dit vermindert de schokken en stoten van je touwtrekpartner terwijl het jou een betere en sterkere grip geeft. Ready, set… go! Laten we ontdekken wie de stoerste hond is.

Waarom is trekspel zo leuk voor honden?

Trekken is een natuurlijk gedrag voor honden. In de natuur trekken ze aan prooien of voorwerpen om hun kracht te tonen en hun territorium te verdedigen. Het is een manier om hun jachtinstinct en natuurlijke gedrag uit te leven.

Een potje trekspel is een geweldige manier om jouw hond fysiek bezig te houden en zijn energie kwijt te raken. Het helpt bij het behouden van een gezond gewicht en het stimuleren van de bloedsomloop.

Een trekspel kan de band tussen honden en hun baasjes versterken. Het is een interactieve activiteit waarbij baasje en hond samenwerken en plezier hebben. Het opbouwen van positieve interacties versterkt de vertrouwensband tussen beiden.

Vooral bij jonge honden en rassen met veel energie kan trekspel dienen als een uitlaatklep voor overtollige energie. Het kan helpen voorkomen dat ze destructief gedrag vertonen uit verveling of te veel opgekropte energie.

Tijdens een trekspel kan je commando's zoals "los" en "laat los" gebruiken. Dit draagt bij aan de gehoorzaamheidstraining van je hond en leert hem basiscommando's op te volgen, zelfs tijdens opwindende activiteiten.

Bovenal is trekspel gewoon leuk voor honden! Ze genieten van de interactie met hun baasje, de sensatie van het trekken en het gevoel van voldoening wanneer ze winnen.

Natuurlijk het beste

Dit stevige trekspeeltje is gemaakt van natuurlijk rubber, afgetapt van de stam van rubberbomen. Het is sterk, slijtvast en veerkrachtig, wat het perfect maakt als hondenspeeltje.

De Beco producten van natuurlijk rubber zijn de meest stevige hondenspeeltjes die Beco maakt. Ze kunnen op tegen de toonaangevende synthetische sterke speeltjes in de huisdierenindustrie. De Beco Treat Bone is het meest stevige speeltje uit de hele Beco Rubber collectie.

Veiligheid boven alles

Onthoud dat de veiligheid van je huisdier jouw verantwoordelijkheid is. Kies altijd een product dat geschikt is qua grootte en functionaliteit voor het gedrag van je huisdier. Hoewel we ons speelgoed sterk en duurzaam ontwerpen, is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Houd alsjeblieft toezicht op je huisdier tijdens het spelen en stop onmiddellijk met het gebruik van het speelgoed als het tekenen van schade of slijtage vertoont. Raadpleeg direct een dierenarts als je huisdier een deel van dit product inslikt. Niet voor kinderen.

Productspecificaties

Artikelnummer
8322
EAN
5060189756360
Artikel
Beco Tough Tugger
Afmetingen
21,9 x 14,9 x 2,8 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken