0
0

Beco Pluche Quokka - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor kleine honden - Small

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden. Met luide pieper om wild van te wor...

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden.

Met luide pieper om wild van te worden

Honden houden van piepend speelgoed. De pieper in dit speelgoed is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je hond er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. We hebben het uitvoerig getest op onze kantoorhonden en zij hebben de Quokka goedgekeurd!

Eigenschappen van de Quokka

 • 66% gerecycled materiaal
 • Dubbel gestikt
 • Dubbellaagse Polyester stof
 • Extra luide pieper
 • Sterk en stevig
 • Afmetingen (Small): 10 x 15 x 4 cm
 • Geschikt voor de kleinste hondenrassen
 • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

 • Gerecycled plastic (RPET)
 • Polyester

Duurzame geproduceerd speelgoed

De natuur is fantastisch en samen moeten we ervoor zorgen. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd. De panelen van het speeltje zijn bevestigd met dubbele stiksels en verstevigd met een tweede laag stof, om zo de eerste laag te versterken.

Pluche speelgoed kan kapot

Dit pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6593
EAN
5060189755684
Artikel
Beco Hondenknuffel Quokka met Pieper
Afmetingen
10 x 15 x 4 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Joyce Harkema op 10 Januari 2022
  Ons hondje Bennie is super blij met zijn nieuwe Quokka hondenknuffeltje. Ideaal formaat en hij kan hem overal mee naartoe nemen. Bennie kan hem goed vasthouden en ik vraag mij af of hij hem ooit kapot krijgt, de knuffel is van...
  Ons hondje Bennie is super blij met zijn nieuwe Quokka hondenknuffeltje. Ideaal formaat en hij kan hem overal mee naartoe nemen. Bennie kan hem goed vasthouden en ik vraag mij af of hij hem ooit kapot krijgt, de knuffel is van een hele goede, stevige kwaliteit! Voor ons als baasjes is de knuffel fijn om mee te gooien en om ver mee te gooien! En... Met zo'n leuke Quokka in huis heb je altijd een smile op je gezicht! Ik raad absoluut deze knuffel uit de rough and tough collection van Beco aan, in het bijzonder deze blije Quokka! De service van Max&Luna is geweldig, de Quokka was snel geleverd en netjes verpakt. Allemaal blij met deze knuffel!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken