0
0

Beco Pluche Orang Oetan - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor grote honden - Large

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De Beco Orang Oetan is speciaal voor hen: een sterke hondenknuffel die bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze planeet helpen schoon te houden.Honden zijn dol op piepend speelgoed. De pieper in de Beco Orang Oetan is ex...

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De Beco Orang Oetan is speciaal voor hen: een sterke hondenknuffel die bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze planeet helpen schoon te houden.

Honden zijn dol op piepend speelgoed. De pieper in de Beco Orang Oetan is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriend er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. Ideaal voor trekspel, apporteren en knuffelen. Deze superschattige aap is dankzij zijn afmetingen van 36 x 14.5 x 4.5 cm geschikt voor alle honden, zelfs voor grote hondenrassen.

Super sterke hondenknuffel

De knuffel is dubbel gestikt en versterkt met een tweede laag stof. Elke zijde heeft een tweede laag stof om de eerste te versterken. Zo sterk als maar kan, zodat jouw hond dubbel plezier heeft. Plus, de pieper in dit speeltje is luid en prikbestendig. Dat betekent dat jouw onvermoeibare pup er dol op zal zijn.

Eigenschappen van de Beco Orang Oetan:

  • 74% gerecycled materiaal
  • Dubbel gestikt
  • Dubbellaagse stof
  • Extra luide pieper
  • Sterk en stevig
  • Afmetingen (Large): 36 x 14.5 x 4.5 cm
  • Geschikt voor grote hondenrassen
  • Geschikt voor trekspel, apporteren en knuffelen
  • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

74% Recycled Polyester (RPET) 26% Polyester

Gerecycled materiaal

Onze natuur is fantastisch en het behoud hiervan is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd.

Pluche speelgoed kan kapot

Houd toezicht tijdens het spelen en vervang indien versleten. Dit pluche hondenspeelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Red het regenwoud

Beco steunt het Sumatraanse regenwoud. 10% van elke verkochte Beco knuffel uit de Rainforest collectie, zoals de kikker, luiaard en de orang oetan, wordt gedoneerd aan de Sumatra Orangutan Society. Bij elke verkoop wordt een boom gepland in het Forever Forest, waardoor een corridor ontstaat tussen gebieden met stukjes bos om orang-oetans en andere bedreigde fauna met elkaar te verbinden en hun toekomst veilig te stellen. 

Productspecificaties

Artikelnummer
7143
EAN
5060189755998
Afmetingen
36 x 5 x 15
Artikel
Beco Orang Oetan Hondenknuffel met Pieper

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken