0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Beco Pluche Octopus - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor middelgrote honden - Medium

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de nieuwste Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden. Honden houden van piepend s...

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de nieuwste Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden.

Honden houden van piepend speelgoed. De pieper in de Beco octopus knuffel is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriend er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. 

Eigenschappen van de Beco Octopus

 • 70% gerecycled materiaal
 • Dubbel gestikt
 • Dubbellaagse stof
 • Extra luide pieper
 • Sterk en stevig
 • Afmetingen (Medium): 12 x 26 x 4 cm
 • Geschikt voor middelgrote hondenrassen
 • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

 • Gerecycled plastic (RPET)
 • Polyester

Duurzame materialen

De natuur is fantastisch en samen moeten we ervoor zorgen. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd. De panelen van het speeltje zijn bevestigd met dubbele stiksels en verstevigd met een tweede laag stof, om zo de eerste laag te versterken.

Pluche speelgoed kan kapot

Dit pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6600
EAN
5060189755745
Artikel
Beco Hondenknuffel Octopus met Pieper
Afmetingen
12 x 26 x 4 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Hond Mana op 1 Augustus 2023
  Ik ben super blij met mijn mooie knuffel! Mijn baasje kan hem ver gooien want ik ben dol op apporteren. De pieper is helemaal leuk, hierdoor raak ik helemaal enthousiast en ren ik ermee in de rondte. Hopelijk koopt mijn baasje...
  Ik ben super blij met mijn mooie knuffel! Mijn baasje kan hem ver gooien want ik ben dol op apporteren. De pieper is helemaal leuk, hierdoor raak ik helemaal enthousiast en ren ik ermee in de rondte. Hopelijk koopt mijn baasje nog een paar leuke Beco knuffels, want ik ben fan. Woef!
 • 5 / 5
  Gepost door: Luana Noorlander op 5 Januari 2022
  Had de giveaway gewonnen en de knuffel was er binnen 2 dagen, de touwtjes eraan vind mijn hond geweldig! De knuffel is ook lekker zacht en het is niet een té luide pieper. Vind het ook goed aan dit speelgoed dat er aan het mil...
  Had de giveaway gewonnen en de knuffel was er binnen 2 dagen, de touwtjes eraan vind mijn hond geweldig! De knuffel is ook lekker zacht en het is niet een té luide pieper. Vind het ook goed aan dit speelgoed dat er aan het milieu word gedacht!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken