0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Beco Pluche Narwal - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor grote honden - Large

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de nieuwste Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden. Honden houden van piepend s...

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de nieuwste Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden.

Honden houden van piepend speelgoed. De pieper in de Beco Narwal is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriend er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. 

Eigenschappen van de Beco Narwal

 • 80% gerecycled materiaal
 • Dubbel gestikt
 • Dubbellaagse stof
 • Extra luide pieper
 • Sterk en stevig
 • Afmetingen (Large): 21 x 39 x 4 cm
 • Geschikt voor grote hondenrassen
 • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

 • Gerecycled plastic (RPET)
 • Polyester

Duurzame materialen

De natuur is fantastisch en samen moeten we ervoor zorgen. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd. De panelen van het speeltje zijn bevestigd met dubbele stiksels en verstevigd met een tweede laag stof, om zo de eerste laag te versterken.

Pluche speelgoed kan kapot

Dit pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6602
EAN
5060189755783
Artikel
Beco Hondenknuffel Narwal met Pieper
Afmetingen
21 x 39 x 4 cm

Reviews

4 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: Snow & Guusje op 7 Januari 2022
  Het is een erg leuke knuffel! Ziet er mooi uit. Het is gemaakt van gerecycled plastic wat echt top is!! Het buikgat is handig zodat je er samen mee kunt spelen en ook de hoorn geeft een extra dimensie tijdens het spelen. Het m...
  Het is een erg leuke knuffel! Ziet er mooi uit. Het is gemaakt van gerecycled plastic wat echt top is!! Het buikgat is handig zodat je er samen mee kunt spelen en ook de hoorn geeft een extra dimensie tijdens het spelen. Het materiaal is stevig maar helaas heeft onze sloper vrij snel een klein gaatje in de rand gemaakt. Voordeel is dat hij het niet zo makkelijk kapot krijgt waardoor hij er voorlopig nog steeds mee kan spelen en er komt weinig vulling uit.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken