0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Beco Pluche Koala - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor middelgrote honden - Medium

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden. Bijt-proof pieper Honden houden va...

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden.

Bijt-proof pieper

Honden houden van piepend speelgoed. De pieper in dit speelgoed is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriend er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. De Koala is uitvoerig getest op onze kantoorhonden en zij hebben deze knuffel goedgekeurd!

Eigenschappen van de Beco Koala knuffel

 • 76% gerecycled materiaal
 • Dubbel gestikt
 • Dubbellaagse Polyester stof
 • Extra luide pieper
 • Sterk en stevig
 • Afmetingen (medium): 20 x 20 x 5,5 cm
 • Geschikt voor middelgrote hondenrassen
 • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

 • Gerecycled plastic (RPET)
 • Polyester

Duurzame materialen

De natuur is fantastisch en samen moeten we ervoor zorgen. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd. De panelen van het speeltje zijn bevestigd met dubbele stiksels en verstevigd met een tweede laag stof, om zo de eerste laag te versterken.

Pluche speelgoed kan kapot

Dit pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6594
EAN
5060189755738
Artikel
Beco Hondenknuffel Koala met Pieper
Afmetingen
20 x 20 x 5,5 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Mylo op 6 Januari 2022
  Onze sloper Mylo (border collie) kan geen enkele knuffel heel laten. Het slopen is namelijk erg leuk. Echter blijft de Koala goed gespaard! Onze dondersteen vind naast het piepje, de knisperende oortjes helemaal het einde. De ...
  Onze sloper Mylo (border collie) kan geen enkele knuffel heel laten. Het slopen is namelijk erg leuk. Echter blijft de Koala goed gespaard! Onze dondersteen vind naast het piepje, de knisperende oortjes helemaal het einde. De knuffel is licht in gewicht en voelt heel stevig aan. Wij bevelen deze leuke, stevige knuffel zeker aan voor honden om mee te spelen.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken