0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Beco Pluche Kangaroo - Hondenknuffel van Gerecycled Materiaal - Met Luide Pieper - Geschikt voor middelgrote honden - Medium

Productomschrijving
Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden. Honden houden van piepend speelgoed....

Sommige honden gaan voor 'tough love'. De knuffels uit de Beco Rough & Tough collectie zijn speciaal voor hen: een sterke en stevige knuffel dat bestand is tegen trekken en worstelen. Gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee wordt hergebruikt wat er al is en waardoor we onze oceanen helpen schoon te houden.

Honden houden van piepend speelgoed. De pieper in de Beco kangaroo knuffel is extra luid en bijt-proof, wat betekent dat je harige vriend er wild van zal worden en de pieper lang meegaat. 

Eigenschappen van de Beco Kangaroo

 • 74% gerecycled materiaal
 • Dubbel gestikt
 • Dubbellaagse stof
 • Extra luide pieper
 • Sterk en stevig
 • Afmetingen (Medium): 15 x 36 x 4 cm
 • Geschikt voor middelgrote hondenrassen
 • Machine wasbaar op 30 graden

Materialen

 • Gerecycled plastic (RPET)
 • Polyester

Duurzame materialen

De natuur is fantastisch en samen moeten we ervoor zorgen. De vulling van dit speelgoed is gemaakt van gerecycled materiaal, waarmee plastic afval een tweede leven krijgt en hergebruik en recyclen wordt aangemoedigd. De panelen van het speeltje zijn bevestigd met dubbele stiksels en verstevigd met een tweede laag stof, om zo de eerste laag te versterken.

Pluche speelgoed kan kapot

Dit pluche speelgoed is gemaakt van duurzame materialen, maar dat betekent niet dat deze niet kapot kunnen. Pluche knuffels zijn niet bedoeld als kauwspeelgoed maar om mee te spelen. Mocht jouw hond een flinke kauwer zijn of getriggerd worden door piepers in de knuffel, dan raden we kauwspeelgoed aan waar je hond lekker op kan kauwen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6597
EAN
5060189755714
Artikel
Beco Hondenknuffel Kangaroo met Pieper
Afmetingen
15 x 36 x 4 cm

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Caitlin & Beagle Evi op 6 Januari 2022
  Onze Beagle Evi heeft er een talent voor om haar knuffels binnen 5 minuten compleet te molesteren, maar de Kangaroo van Beco heeft het vooralsnog weten te overleven. Evi is er inmiddels niet meer bij weg te slaan; ze slaapt er...
  Onze Beagle Evi heeft er een talent voor om haar knuffels binnen 5 minuten compleet te molesteren, maar de Kangaroo van Beco heeft het vooralsnog weten te overleven. Evi is er inmiddels niet meer bij weg te slaan; ze slaapt er zelfs mee! De knuffel is van stevig materiaal, het geluid van het piepje is laag (en dus niet dusdanig storend - want bij sommige speeltjes gaan mijn nekharen echt overeind staan) en door het touw dat eraan zit ook nog eens leuk als trekspeeltje. Kortom: niet alleen een blije hond, maar ook een heel blij baasje!
Schrijf je eigen review

Recent bekeken