0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Fetch Ball - Stuiterende Hondenbal - Ideaal voor apporteren - Past in werpstok - Beco Pets - Oranje of Geel

Productomschrijving
De Beco Fetch Ball is een apporteerspeeltje dat perfect samenwerkt met een werpstok, gemaakt van veerkrachtig natuurlijk rubber. De felle kleuren vallen extra op voor zowel mensen als honden, zelfs bij minder licht. Natuurlijk rubber is sterk en slijtvast, dus het laat je niet in de steek tijdens een apporteerspel. Eigenschappen Beco Fetch Ball ...

De Beco Fetch Ball is een apporteerspeeltje dat perfect samenwerkt met een werpstok, gemaakt van veerkrachtig natuurlijk rubber. De felle kleuren vallen extra op voor zowel mensen als honden, zelfs bij minder licht. Natuurlijk rubber is sterk en slijtvast, dus het laat je niet in de steek tijdens een apporteerspel.

Eigenschappen Beco Fetch Ball

  • Ideaal voor apporteren en kauwen
  • Past perfect in een werpstok
  • Voor stevige kauwers
  • Gemaakt van natuurlijk rubber
  • Met vanille geur
  • Afmetingen: 6,5 x 6,5 x 6,1 cm
  • Verkrijgbaar in oranje of geel

Veilig rubberen hondenspeelgoed voor apporteren en kauwen

De Fetch Ball is speciaal ontworpen voor buitenspel in het park. De felle kleuren zijn gekozen om je hond te helpen het speeltje terug te vinden in het hoge gras. En omdat het perfect samenwerkt met een werpstok, kun je die ochtendzoomies samen helemaal omarmen. Laat het apporteervermaak beginnen!

Waarom zou je een werpstok gebruiken?

Een werpstok stelt je in staat om de bal verder en met meer precisie te gooien dan je met je handen zou kunnen. Dit betekent dat je de Fetch Ball over langere afstanden kunt werpen, waardoor je hond meer renplezier heeft en meer beweging krijgt.

Met een werpstok hoef je de bal niet met je handen te gooien, wat vooral handig is als je last hebt van gewrichtspijn, een blessure hebt of gewoon niet in staat bent om krachtig te gooien. De werpstok doet het zware werk voor je.

Als je hond een neiging heeft om ballen snel op te slokken, kan een werpstok ervoor zorgen dat je de bal niet te dichtbij je hond werpt, wat de kans op inslikken vermindert.

Het gebruik van een werpstok creëert een leuke interactie tussen jou en je hond. Het is een spel van samenwerking en plezier, wat de band tussen jullie kan versterken.

Het beste uit de natuur

De Fetch Ball is gemaakt van natuurlijk rubber, afgetapt van de stam van rubberbomen. Natuurlijk rubber haalt het beste uit de natuur; het is stevig, slijtvast en veerkrachtig genoeg voor fanatieke kauwers! De Beco producten van natuurlijk rubber zijn de meest stevige hondenspeeltjes die Beco maakt. Ze kunnen op tegen de toonaangevende synthetische sterke speeltjes in de huisdierenindustrie.

Veiligheid boven alles

Onthoud dat de veiligheid van je huisdier jouw verantwoordelijkheid is. Kies altijd een product dat geschikt is qua grootte en functionaliteit voor het gedrag van je huisdier. Hoewel we ons speelgoed sterk en duurzaam ontwerpen, is geen enkel speeltje onverwoestbaar. Houd alsjeblieft toezicht op je huisdier tijdens het spelen en stop onmiddellijk met het gebruik van het speelgoed als het tekenen van schade of slijtage vertoont. Raadpleeg direct een dierenarts als je huisdier een deel van dit product inslikt. Niet voor kinderen.

Productspecificaties

Artikelnummer
8313
EAN
5060189756285
Artikel
Beco Fetch Ball
Afmetingen
6,5 x 6,5 x 6,1 cm

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken