0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Beco Pets - Kattenspeeltjes met Kattenkruid: Muis, Vogel, Vis, Dolfijn, Zeester, Krab, Inktvis, Walvis, Kikker - Zeer Sterk en Milieuvriendelijk

Productomschrijving
Op zoek naar het ideale pluche kattenspeeltje? Maak kennis met de Beco pluche kattenspeeltjes familie, speciaal voor katten, waaronder een muis, vogel en vis! Deze lijn met vrolijke en milieuvriendelijke pluche kattenspeeltjes is speciaal ontworpen voor katten en kittens. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien, maar ook nog eens eco...

Op zoek naar het ideale pluche kattenspeeltje? Maak kennis met de Beco pluche kattenspeeltjes familie, speciaal voor katten, waaronder een muis, vogel en vis

Deze lijn met vrolijke en milieuvriendelijke pluche kattenspeeltjes is speciaal ontworpen voor katten en kittens. De knuffels zijn stuk voor stuk super leuk om te zien, maar ook nog eens ecologisch verantwoord vanwege de gebruikte materialen. Iedere kattenknuffel is gevuld met 100% gerecycled materiaal van plastic flessen. Daarnaast is dit kattenspeelgoed onweerstaanbaar vanwege het aantrekkelijke kattenkruid dat in de knuffels is verwerkt.

Het materiaal van dit speelgoed is zacht en aangezien ze dubbel gestikt zijn ook nog eens zeer sterk. De Beco pluche familie voor katten bestaat uit diverse leuke karakters  gevuld met catnip die ieder afzonderlijk zorgen voor uren speel- en knuffelplezier.

Of je nu kiest voor Freddie de Vis, Bertie de Vogel, Millie de Muis of een van de diertjes uit de zee. Jouw huistijger zal zich zeker weten uren kunnen vermaken. De pluche kattenspeeltjes van Beco zijn zeer duurzame en sterke speeltjes, dus laat jouw kat gerust zijn nagels en tanden erin zetten!

Afmetingen van de diverse varianten

Vogel - 10.5 x 9.5 x 2.5 cm
Muis - 9.5 x 5.5 x 3 cm
Vis - 9.5 x 5.5 x 2.5 cm
Krab - 9.5 x 7 x 2 cm
Walvis - 1 x 8.5 x 2.5 cm
Zeester - 9.5 x 9.5 x 2 cm
Inktvis - 1 x 8 x 2 cm
Dolfijn - 10.5 x 10.5 x 2 cm
Kikker - 1 x 5.5 x 2.5 cm

Productspecificaties

Artikelnummer
2391
EAN
5060189752195
Artikel
Catnip Toy
Merk
Beco

Reviews

4.9 / 5Gebaseerd op 14 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Sabine op 28 September 2023

  Geweldig speelgoed, onze kat is er helemaal gek mee!!

 • 5 / 5
  Gepost door: Handan op 27 September 2023

  De kittens amuseren zich kostelijk met deze speeltjes.

 • 5 / 5
  Gepost door: Lies op 4 Augustus 2023

  Heerlijke speeltjes voor onze kater Boris, het zijn absoluut z'n favorietjes, dus we hebben ondertussen al 4 van de 9 ve...

  Heerlijke speeltjes voor onze kater Boris, het zijn absoluut z'n favorietjes, dus we hebben ondertussen al 4 van de 9 verschillende dieren in huis.

  • +mooie felle kleuren
  • +ideaal formaat voor onze kater
  • +blijven intact
Schrijf je eigen review

Recent bekeken