0
0

Spot Bam-Bones Plus Easy Grip - Inhoud per 1 stuk of 4 stuks - Veilig Kauwbot voor Honden - Speciaal voor Sterke Kauwers - Rund of Kip - S/M/L

Productomschrijving
Speciaal voor honden die dol zijn op kauwen! Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelgoed dat geschikt is voor zeer krac...

Speciaal voor honden die dol zijn op kauwen! Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelgoed dat geschikt is voor zeer krachtige kauwers. Je hond zal uren achtereen kunnen kauwen en je schoenen voortaan heel houden.

Eigenschappen Bam-Bones Plus Easy Grip:

 • Sterk en duurzaam kauwbot voor honden
 • Ergonomische vorm voor betere grip
 • Verhoogde nopjes helpen de tanden van de hond schoon te houden
 • Bevredigt het natuurlijke kauwinstinct van de hond
 • Verkrijgbaar in drie maten (S/M/L) en twee smaken (Rund of Kip)
 • Inhoud: 1 stuk of 4 stuks Bam-Bones Plus Easy Grip per verpakking. 

Easy Grip

De ergonomische vorm van de Bam-Bones Easy Grip zorgt ervoor dat je hond het kauwspeelgoed goed stabiel kan houden met de voorpoten en er zo gemakkelijk op kan kauwen. Dit is ook erg fijn voor honden met gevoelige poten.

Splintert niet

De Bam-Bones hebben een houtachtige look, maar dan zonder de nadelen zoals splinteren. De structuur met verhoogde nopjes is prettig voor de hond om op te kauwen. Door het kauwen ontstaan er kleine borstelhaartjes die werken als een tandenborstel. Deze houden het gebit van je hond schoon en voorkomen de opbouw van tandsteen.

Als je hond het voor elkaar krijgt er kleine stukjes af te bijten is er geen verstikkingsgevaar, want deze stukjes zijn zo klein als een rijstkorrel en gaan dus probleemloos mee met de ontlasting. Dit maakt Bam-Bones veiliger dan de gevaarlijke rawhide kauwbotten.

Verkrijgbaar in 3 maten

Het Bam-Bones Plus Easy Grip kauwspeelgoed is verkrijgbaar in drie maten:

 • S – 10,3 x 8,5 cm (voor kleine honden)
 • M – 14,4 x 11,5 cm (voor middelgrote honden)
 • L – 18,3 x 14,5 cm (voor grote honden)

Smaken en varianten

Het Bam-Bones Plus Easy Grip kauwspeelgoed voor honden is verkrijgbaar in de smaken Rund en Kip. Deze kauwbotten hebben een heerlijke smaak voor de hond die niet verloren gaat tijdens het kauwen. Naast de Easy Grip-variant zijn Bam-Bones ook verkrijgbaar in de vorm van een stok.

Veiligheid

Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar en kauwbotten gaan stuk na verloop van tijd. Houd daarom altijd toezicht op je huisdier bij het gebruik van kauwspeelgoed, omdat losse grove onderdelen verstikkingsgevaar kunnen opleveren bij honden. 

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

Productspecificaties

Artikelnummer
6693
EAN
077234544884
Leeftijd hond
Volwassen
Smaak
Rundvlees of Kip

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 5 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Amanda op 9 Maart 2023

  Deze gekocht voor een mechelse herder die alles in no time sloopt maar tot nu toe doet deze het nog! Tuurlijk wel al wa...

  Deze gekocht voor een mechelse herder die alles in no time sloopt maar tot nu toe doet deze het nog! Tuurlijk wel al wat stukjes vanaf maar ze heeft er heel veel plezier van, zeker een aanrader!

 • 5 / 5
  Gepost door: Wanneke op 6 Februari 2023

  Goede bezigheid voor de hond

  ...

  Goede bezigheid voor de hond

  • +Gaat lang mee
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: Sascha op 6 Januari 2023

  Onze hond is gek op deze Bam-Bones. Hij speelt er iedere dag mee en ligt er uren tevreden op te kauwen. Het gaat al maan...

  Onze hond is gek op deze Bam-Bones. Hij speelt er iedere dag mee en ligt er uren tevreden op te kauwen. Het gaat al maanden lang mee, terwijl onze kleine sloopkogel bijna alle andere speeltjes binnen een paar uur kapot heeft. De minuscule stukjes die hij eraf kauwt zijn makkelijk op te ruimen en ook niet schadelijk voor de hond zelf. Absolute aanrader!

Schrijf je eigen review

Recent bekeken