0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Spot Bam-Bones Plus Branch - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Rundvlees smaak - Small of Large

Productomschrijving
Speciaal gemaakt voor honden die dol zijn op het kauwen van botten en stokken! Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelg...

Speciaal gemaakt voor honden die dol zijn op het kauwen van botten en stokken! Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelgoed dat geschikt is voor zeer krachtige kauwers.

Eigenschappen van Bam-Bones Plus Branch 4-Pack:

 • Sterk en duurzaam kauwbot in de vorm van een tak
 • Natuurlijke vorm en echte hout-structuur
 • Kauwen helpt tanden schoon te houden en tandvlees te masseren
 • Bevredigt het natuurlijke kauwinstinct van de hond
 • Verkrijgbaar in twee maten
 • Met langdurige rundvleessmaak
 • Inhoud 4 stuks per verpakking

Houten stok, maar dan veilig!

De Bam-Bones Plus Branch is een kauwbot in de vorm van een stok en heeft een bijna echte houttextuur. Dat geeft je hond het gevoel dat hij op een echte houten stok kauwt, maar dan zonder de rommel en het risico van splinteren. De heerlijke rundvleessmaak in dit hondenspeelgoed maakt het natuurlijk nog fijner kauwen. Door het kauwen ontstaan er kleine ruwe borstelhaartjes op de kauwstok die werken als een tandenborstel. Deze houden het gebit van je hond schoon en voorkomen de opbouw van tandsteen.

Als je hond het voor elkaar krijgt er kleine stukjes af te bijten is er geen verstikkingsgevaar, want deze stukjes zijn zo klein als een rijstkorrel en gaan dus probleemloos mee met de ontlasting. Dit maakt Bam-Bones veiliger dan de gevaarlijke rawhide kauwbotten.

Verkrijgbaar in 2 maten

De Bam-Bones Plus Branch is verkrijgbaar in twee maten:

 • Small – 15 cm (geschikt voor kleine honden)
 • Large – 24,5 cm (geschikt voor middelgrote en grote honden)

Let op: je ontvangt 4 stuks per verpakking

Smaken en varianten

De Bam-Bones Plus Branch is verkrijgbaar in een rundvleessmaak. Houd je hond meer van kip? Probeer dan de Bam-Bones Plus Bamboo Stick met kipsmaak. Daarnaast verkopen we ook de ergonomische Bam-Bones Easy Grip: een omgekeerde T-vorm die ervoor zorgt dat je hond het kauwspeelgoed gemakkelijk stabiel kan houden – verkrijgbaar in zowel kip- als rundvleessmaak.

Kauwbotten gaan kapot

Geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar en kauwbotten gaan stuk na verloop van tijd. Houd daarom altijd toezicht op je huisdier bij het gebruik van kauwspeelgoed, omdat losse grove onderdelen verstikkingsgevaar kunnen opleveren bij honden.

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7161
EAN
8720598800296
Afmetingen
25 x 6 x 4
Leeftijd hond
Volwassen

Reviews

4.7 / 5Gebaseerd op 3 review(s)
 • 4 / 5
  Gepost door: S op 8 November 2022

  Leuke vorm en ruikt kennelijk lekker

  ...

  Leuke vorm en ruikt kennelijk lekker

  • +Lekkere geur/smaak
  • -Erg hard, er staan direct tandafdrukken in
 • 5 / 5
  Gepost door: Romée op 30 Maart 2022
  Dit vooral veilige botje is voor ons hondje DE oplossing. Ze kan al haar energie kwijt, het is goed voor haar tandjes en laat altijd met trots aan iedereen haar kauwbotje zien. Kortom, ze is er gek op!
 • 5 / 5
  Gepost door: Roos op 29 Maart 2022
  Super fijn kauwbot voor onze teckel Toos. Ze is er dol op, neemt haar botje overal mee naartoe in huis of in haar mand om lekker te gaan kauwen.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken