Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large

Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large Vergroten Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large Vergroten Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large Vergroten Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large Vergroten

Max’s Shop

Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick - Inhoud 4 Stuks - Veilig Kauwbot voor Sterke Kauwers - Verzorgt het Gebit van de Hond - Kipsmaak - Small of Large

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

4 Pack Spot Bam-Bones Plus Bamboo Stick met Kipsmaak 

Is jouw hond dol op het kauwen van stokken en heeft hij een sterke kauwbehoefte? Dan is de Bam-Bones Plus Bamboo Stick het juiste kauwbot voor jouw hond! Bamboe is een natuurlijk materiaal dat zowel flexibel is, als ongelofelijk sterk. Wist je dat een bamboestam zelfs sterker is dan staal? Bam-Bones Plus combineert de natuurlijke kracht van bamboevezels met nylonvezels, wat resulteert in extra sterk en duurzaam kauwspeelgoed voor honden dat geschikt is voor krachtige kauwers.

Eigenschappen van Bam-Bones Plus Stick 4-Pack:

 • Sterk en duurzaam hondenspeelgoed 
 • Natuurlijke vorm en echte bamboe-structuur
 • Kauwen helpt tanden schoon te houden en tandvlees te masseren
 • Bevredigt het natuurlijke kauwinstinct van de hond
 • Verkrijgbaar in twee maten: Small en Large
 • Met langdurige kipsmaak
 • Geschikt voor alle hondenrassen
 • Inhoud: 4 x Bam-Bones Plus Bamboo Stick per verpakking

Stok van bamboe, maar dan veilig

De Bam-Bones Plus in de vorm van een bamboestok heeft een bijna echte bamboe-structuur. Dat geeft je hond het gevoel dat hij op een echte houten stok kauwt, maar dan zonder de rommel en het risico van splinteren. Hierdoor is de Bam-Bones Stick een veilige kauwstok. De heerlijke kipsmaak maakt het natuurlijk nog fijner kauwen. Door het kauwen ontstaan er kleine borstelhaartjes op het kauwbot die werken als een tandenborstel. Deze houden het gebit van je hond schoon en voorkomen de opbouw van tandsteen.

Als je hond het voor elkaar krijgt er kleine stukjes af te bijten is er geen verstikkingsgevaar, want deze stukjes zijn zo klein als een rijstkorrel en gaan dus probleemloos mee met de ontlasting. Dit maakt Bam-Bones veiliger dan de gevaarlijke rawhide kauwbotten.

Verkrijgbaar in 2 maten

De Bam-Bones Plus Bamboo Stick is verkrijgbaar in twee maten:

 • Small – 15 cm (voor kleine honden)
 • Large – 24 cm (voor middelgrote en grote honden)

Let op: je ontvangt 4 stuks per verpakking

Smaken en varianten

De Bam-Bones Plus Bamboo Stick is verkrijgbaar in kipsmaak. Houd je hond meer van rund? Probeer dan de Bam-Bones Plus Branch met rundvleessmaak. Of probeer de ergonomische Bam-Bones Easy Grip: een omgekeerde T-vorm die ervoor zorgt dat je hond het kauwspeelgoed gemakkelijk stabiel kan houden – verkrijgbaar in zowel kip- als rundvleessmaak.

Kauwbotten gaan kapot

Ondanks dat Bam-Bones geschikt zijn voor sterke honden, geen enkel hondenspeelgoed is onverwoestbaar en kauwbotten gaan stuk na verloop van tijd. Houd daarom altijd toezicht op je huisdier bij het gebruik van kauwspeelgoed, omdat losse grove onderdelen verstikkingsgevaar kunnen opleveren bij honden.

Spot

Spot is een Amerikaans merk, dat zich sinds de oprichting in 1952 bezig houdt met het ontwikkelen van kwaliteitsproducten voor honden en katten. Daarbij richten ze zich op een goede prijs/kwaliteit-balans, zonder daarbij innovatie, veiligheid, eerlijkheid en menselijkheid uit het oog te verliezen.

Barcode Artikel Smaak Maat
077234545584 Spot Bam-Bones Plus Stick - 4 stuks Chicken Small
077234545591 Spot Bam-Bones Plus Stick - 4 stuks Chicken Medium

Suggesties van Max