0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Almo Nature Anti-Haarbal Natvoer voor Katten - HFC Jelly - 24 x 150g - Verse Kip of Tonijn

Productomschrijving
Elke kat brengt een groot deel van de dag door aan het verzorgen van zijn vacht en pootjes. Hierbij kan de kat grote hoeveelheden haar inslikken, dit ingeslikte haar kan haarballen vormen in het spijsverteringskanaal en worden uitgebraakt of via de ontlasting gescheiden. Met deze HFC Jelly natvoer varianten van Almo Nature kan je jouw kat helpen bi...

Elke kat brengt een groot deel van de dag door aan het verzorgen van zijn vacht en pootjes. Hierbij kan de kat grote hoeveelheden haar inslikken, dit ingeslikte haar kan haarballen vormen in het spijsverteringskanaal en worden uitgebraakt of via de ontlasting gescheiden. Met deze HFC Jelly natvoer varianten van Almo Nature kan je jouw kat helpen bij het voorkomen van haarballen.

HFC kwaliteit
Almo Nature HFC natvoer is bereid met 100% HFC (Human Food Consumption) ingrediënten die van origine voor menselijke consumptie geschikt zijn. De HFC Light recepturen zijn speciaal op de voedingsbehoeften afgestemd van katten die regelmatig  last hebben van haarballen.  HFC Jelly is er verschillende varianten welke bestaan uit meer dan de helft vis of vlees, kookbouillon en 1% rijst.

Perfect voor de zomermaanden
Katten zijn van nature slechte drinkers, daarom adviseert Almo Nature zeker in de zomermaanden deze varianten om te zorgen dat jouw kat genoeg vocht binnen krijgt.

Combinatie droogvoer  & natvoer
Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans. Voeding van Almo Nature is vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk ook het heerlijke droogvoer van Almo Nature. 

 Kenmerken

 • Aanvullend natvoer voor volwassen katten die last hebben van haarballen
 • Hoogwaardige 100% natuurlijke ingrediënten zorgen voor een onweerstaanbare smaak
 • Bevat HFC kwaliteit: geschikt voor menselijke consumptie 
 • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen
 • Perfect voor de zomermaanden om extra vocht binnen te krijgen
 • Verkrijgbaar in verschillende smaken 

Samenstelling
Kip: Kip 55%, Kipbouillon 42,9%, Rijst 1%
Tonijn: Tonijn 55%, Visbouillon 42,9%, Rijst 1%

Analytische bestanddelen
Kip: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 0,5%, Ruwe as 1%, Vocht 82,5%, Ruwe vezels 1%
Tonijn: Ruw eiwit 15%, Ruw vet 0,5%, Ruwe as 1%, Vocht 82,5%, Ruwe vezels 1%

Productspecificaties

Artikelnummer
5822
EAN
18001154001218
Type dier
Kat
Soort dierenvoeding
Natvoer

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Rena op 16 Maart 2023

  Super natvoer

Schrijf je eigen review

Recent bekeken