0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Almo Nature Natvoer voor Honden - HFC Complete - 24 x 95g

50% sale
Productomschrijving
Op zoek naar hoogwaardig natvoer voor jouw trouwe viervoeter?  Almo Nature HFC natvoer is bereid met 100% HFC (Human Food Consumption) ingrediënten die van origine voor menselijke consumptie geschikt zijn. Alle HFC natvoer recepten zijn bereid met het beste wit vlees, rood vlees en rijst bewaard in de eigen kookbouillon zodat alle belangrijke voe...

Op zoek naar hoogwaardig natvoer voor jouw trouwe viervoeter?  Almo Nature HFC natvoer is bereid met 100% HFC (Human Food Consumption) ingrediënten die van origine voor menselijke consumptie geschikt zijn. Alle HFC natvoer recepten zijn bereid met het beste wit vlees, rood vlees en rijst bewaard in de eigen kookbouillon zodat alle belangrijke voedingsstoffen behouden blijven. Zelfs de meest kieskeurige eters zullen houden van Almo door het hoge percentage aan vlees of vis. Dit natvoer laat jouw hond keer op keer smullen van de lekkere verse hapjes!

Combinatie droogvoer  & natvoer
De beste voeding voor je hond is droogvoer (brokjes). Tenzij je specifiek advies hebt gekregen, raadt Almo Nature aan om af te wisselen tussen voedingsproducten met wit vlees, rood vlees en/of vis. Op die manier krijgt je hond een grotere verscheidenheid aan voedingsstoffen binnen. Natvoer kan apart of bovenop de brokjes worden geserveerd. Kies voor een balans van 20% natvoer en 80% droogvoer. Voeding van Almo Nature is vrij van kunstmatige toevoegingen zoals conserveermiddelen, kleurstoffen of smaakstoffen. Bekijk ook eens het heerlijke droogvoer voor honden van Almo Nature op Max & Luna. 

Kenmerken

 • Compleet en graanvrij natvoer voor volwassen honden van alle rassen
 • 100% vers vlees of vis voor een onweerstaanbare smaak
 • Hoge acceptatiegraad door het hoge percentage aan vlees of vis
 • Bevat HFC kwaliteit: ingrediënten van origine geschikt voor menselijke consumptie 
 • Vrij van kunstmatige kleurstoffen en conserveermiddelen
 • Verkrijgbaar in verschillende smaken voor de dagelijkse afwisseling

Samenstelling

Lamsvlees met Courgette & Dille: Lam 48% (Harten 20%, Vlees 18%, Longen 10%), Courgette 8%,
Gierst 4%, Wortelen, Appel, Selderij, Dille 0,2%. 
Rundvlees met Tuingroenten: Rund 53% (Orgaanvlees 45%, Harten 8%), Bruine rijst 9%, Wortelen 5%, Courgette 4%, Appel 4%, Zonnebloemolie, Basilicum. 
Kip met Tomaten en Basilicum: Kip 70% (Vlees 59%, Lever en harten 11%), Amarant 4%, Tomaten 4%, Biet, Selderij, Appel, Gierst, Gedroogde basilicum 0,07% (gelijk aan 0,35% basilicum). 
Zalm met Rozemarijn: Zalm 54%, Gierst 4%, Appel 4%, Courgette 8%, Pompoen, Aardappelen, Rozemarijn 0,4%. 
Kalkoen met Biet en Bruine Rijst: Kalkoen 58% (Vlees 48%, Leber 10%), Bruine rijst 8%, Biet 4%, Selderij, Paardenbloem, Basilicum.
Kalfsvlees met Zomerse Kruiden: Kalf 53% (Orgaanvlees 45%, Harten 8%), Gierst 5%, Komkommer 5%, Meloen 5%, Zonnebloemolie, Tijm, Basilicum.

Productspecificaties

Artikelnummer
6361
EAN
8718692591677
Type dier
Hond
Soort dierenvoeding
Natvoer

Reviews

4.9 / 5Gebaseerd op 8 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Lian op 29 November 2023

  Fijne blikjes met goed voor voor erbij te geven

  ...

  Fijne blikjes met goed voor voor erbij te geven

  • +Ze vinden het heerlijk
  • -Geen
 • 5 / 5
  Gepost door: Ingrid op 21 November 2023

  Heerlijk vinden de honden het blikje door de brokken en smullen

 • 5 / 5
  Gepost door: Miek op 19 November 2023

  Ook de variant met kalfsvlees wordt erg gewaardeerd door onze zeer kieskeurige etertjes, de kip met tomaat versie was de...

  Ook de variant met kalfsvlees wordt erg gewaardeerd door onze zeer kieskeurige etertjes, de kip met tomaat versie was de 1e waar ze mee kennis hebben gemaakt en ook die blijven ze erg lekker vinden.

  • +Heel smakelijk, althans de zeer kieskeurige etertjed eten het
  • -blikje zou maat groter mogen zijn
Schrijf je eigen review

Recent bekeken