Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Almo Nature - Kat HFC Kitten brokken voor jonge katjes - kip - 1,2kg, 300gr

Almo Nature - Kat HFC Kitten brokken voor jonge katjes - kip - 1,2kg, 300gr Vergroten Almo Nature - Kat HFC Kitten brokken voor jonge katjes - kip - 1,2kg, 300gr Vergroten

Luna’s Shop

Almo Nature - Kat HFC Kitten brokken voor jonge katjes - kip - 1,2kg, 300gr

Maak je keuze

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Almo Nature HFC Kitten brokken voor jonge katjes

Almo Nature heeft speciaal voor kittens HFC droogvoer Kitten ontwikkeld. HFC Kitten is een complete en uitgebalanceerde kattenbrok gemaakt van 100% verse kip en wordt aanbevolen voor kittens en jonge katjes. Ook geschikt voor zwangere en lacterende poezen. 

Dagelijkse voeding voor kittens
De combinatie van vitaminen en mineralen draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw kittens. Prebiotica (FOS en MOS) bevorderen de groei van de darmflora.

Combinatie droogvoer en natvoer
De basis van een goede gezondheid is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature katten dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, afwisselend vis, rood vlees en wit vlees. 

Zorg dat je kitten altijd beschikking heeft over vers drinkwater
Een kat heeft van nature geen aandrang om te drinken. Maar
voldoende water drinken is wel heel belangrijk voor katten, bijvoorbeeld om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Vooral als jouw kitten voornamelijk droogvoer eet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw kitten voldoende water binnen krijgt? Allereerst is het een goed idee om de drinkbak en de voerbak van jouw kitten een flink stuk uit elkaar te zetten. Katten vinden het niet prettig als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. Of doe wat water door het natvoer van jouw kitten. Ook kan je het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water!

HFC
De afkorting HFC staat voor 'Human Food Chain'Producten die het kenmerk HFC hebben, zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk ook geschikt geweest zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit betekent dat je kwaliteitsproducten kunt verwachten die geen sporen van vlees- of vismeel bevatten.

Samenstelling
Verse kip 50%, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, rijst 10,4%, witte sorghum, bruine rijstmeel, gist, kippenvet, erwten 2,7%, aardappeleiwit, mineralen, inulinevan cichorei (bron van FOS) 0,1%, mannan-oligosacharides 0,1%, zalmolie.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 35%, ruwe celstof 2,2%, ruw vet 18,5%, ruwe as 7,9%, calcium 1,1%, fosfor 0,95%, magnesium 0,10%, omega-3 0,36%, omega-6 4,1%, vocht 9%.

De beste tips voordat je een kitten in huis neemt

Overweeg je een kitten in huis te nemen? Goed idee! Max&Luna verzamelde de beste tips om een lieve vriend(in) voor vele mooie jaren te vinden. Lees in ons blog de beste tips voordat je een kitten in huis neemt.

 • Type dier Kittens, jonge katjes.
 • Soort dierenvoeding Droogvoer, brokken voor kittens en lacterende poezen.
 • Speciaal voedingsdoel Dagelijkse voeding voor kittens en lacterende poezen.
 • Leeftijd dier Junior, 2-12 maanden.
 • Voedingsadvies Zorg voor voldoende drinkwater.

Suggesties van Luna