0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Almo Nature - HFC Kitten brokken voor jonge katjes - Kip - 1,2kg, 300gr

Productomschrijving
Almo Nature heeft speciaal voor kittens HFC droogvoer Kitten ontwikkeld. HFC Kitten is een complete en uitgebalanceerde kattenbrok gemaakt van 100% verse kip en wordt aanbevolen voor kittens en jonge katjes. Ook geschikt voor zwangere en lacterende poezen.  Dagelijkse voeding voor kittensDe combinatie van vitaminen en mineralen draagt bij aan e...

Almo Nature heeft speciaal voor kittens HFC droogvoer Kitten ontwikkeld. HFC Kitten is een complete en uitgebalanceerde kattenbrok gemaakt van 100% verse kip en wordt aanbevolen voor kittens en jonge katjes. Ook geschikt voor zwangere en lacterende poezen. 

Dagelijkse voeding voor kittens
De combinatie van vitaminen en mineralen draagt bij aan een gezonde ontwikkeling van jouw kittens. Prebiotica (FOS en MOS) bevorderen de groei van de darmflora.

Combinatie droogvoer en natvoer
De basis van een goede gezondheid is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature katten dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, afwisselend vis, rood vlees en wit vlees. 

Zorg dat je kitten altijd beschikking heeft over vers drinkwater
Een kat heeft van nature geen aandrang om te drinken. Maar
voldoende water drinken is wel heel belangrijk voor katten, bijvoorbeeld om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Vooral als jouw kitten voornamelijk droogvoer eet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw kitten voldoende water binnen krijgt? Allereerst is het een goed idee om de drinkbak en de voerbak van jouw kitten een flink stuk uit elkaar te zetten. Katten vinden het niet prettig als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. Of doe wat water door het natvoer van jouw kitten. Ook kan je het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water!

HFC
De afkorting HFC staat voor 'Human Food Chain'Producten die het kenmerk HFC hebben, zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk ook geschikt geweest zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit betekent dat je kwaliteitsproducten kunt verwachten die geen sporen van vlees- of vismeel bevatten.

Samenstelling
Verse kip 50%, gehydrolyseerde dierlijke eiwitten, rijst 10,4%, witte sorghum, bruine rijstmeel, gist, kippenvet, erwten 2,7%, aardappeleiwit, mineralen, inulinevan cichorei (bron van FOS) 0,1%, mannan-oligosacharides 0,1%, zalmolie.
Analytische bestanddelen: ruw eiwit 35%, ruwe celstof 2,2%, ruw vet 18,5%, ruwe as 7,9%, calcium 1,1%, fosfor 0,95%, magnesium 0,10%, omega-3 0,36%, omega-6 4,1%, vocht 9%.

De beste tips voordat je een kitten in huis neemt

Overweeg je een kitten in huis te nemen? Goed idee! Max&Luna verzamelde de beste tips om een lieve vriend(in) voor vele mooie jaren te vinden. Lees in ons blog de beste tips voordat je een kitten in huis neemt.

Productspecificaties

Artikelnummer
6317
SKU
9100
EAN
8001154002904
Type dier
Kittens, jonge katjes.

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 1 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: Angelo op 29 Juli 2023

  That's the perfect dry food for kittens.

  ...

  That's the perfect dry food for kittens.

  • +True human food
  • -none
Schrijf je eigen review

Recent bekeken