0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

0

Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.Helaas is het niet meer mogelijk om te bestellen bij Max&Luna.

Almo Nature - HFC Complete Adult 7+ - Made in Italy - Zalm en tonijn met courgette - 24x70g

Almo Nature Almo Nature - HFC Complete Adult 7+ - Made in Italy - Zalm en tonijn met courgette - 24x70g
Productomschrijving
Almo Nature HFC Complete Adult 7+ is een compleet recept met zalm en tonijn verrijkt met courgette en wortel. Gemaakt van 100% HFC, glutenvrij, graanvrij en met hoogwaardige eiwitten. Alles wat jouw kat nodig heeft (mineralen, aminozuren en vitaminen) voor een uitgebalanceerd voedingspatroon. Wissel dit natvoer af met HFC Longevity brokjes om jouw...

Almo Nature HFC Complete Adult 7+ is een compleet recept met zalm en tonijn verrijkt met courgette en wortel. Gemaakt van 100% HFC, glutenvrij, graanvrij en met hoogwaardige eiwitten. Alles wat jouw kat nodig heeft (mineralen, aminozuren en vitaminen) voor een uitgebalanceerd voedingspatroon. Wissel dit natvoer af met HFC Longevity brokjes om jouw zevenjarige kat en ouder te helpen een goede hydratatie te behouden. De consistentie, vergelijkbaar met een paté, is perfect voor katten die moeite hebben met kauwen. Ook ideaal voor katten die niet graag droogvoer eten. 

Combinatie droogvoer en natvoer
De basis van een goede gezondheid is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature katten dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, afwisselend vis, rood vlees en wit vlees. 

Zorg dat je kat altijd beschikking heeft over vers drinkwater
Een kat heeft van nature geen aandrang om te drinken. Maar
voldoende water drinken is wel heel belangrijk voor katten, bijvoorbeeld om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Vooral als jouw kitten voornamelijk droogvoer eet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw kitten voldoende water binnen krijgt? Allereerst is het een goed idee om de drinkbak en de voerbak van jouw kitten een flink stuk uit elkaar te zetten. Katten vinden het niet prettig als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. Of doe wat water door het natvoer van jouw kitten. Ook kan je het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water!

100% HFC
De afkorting HFC staat voor 'Human Food Chain'Producten die het kenmerk HFC hebben, zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk ook geschikt geweest zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit betekent dat je kwaliteitsproducten kunt verwachten die geen sporen van vlees- of vismeel bevatten.

Houdbaarheid: 36 maanden. Eenmaal geopend bewaren in de koelkast en binnen 1 dag consumeren. 

Samenstelling:
Zalm 30%, tonijn 20%, wortelen, courgette 4%, mineralen.
Additieven-nutritionele toevoegingen: vitamine A 1300 IE/kg, vitamine D3 165 IE/kg, vitamine E 12,2 mg/kg, koper(II) sulfaatpentahydraat 4,95 mg/kg (Cu 1,24 mg/kg), taurine 450 mg/kg.
Analytische bestanddelen: calcium 0,10%, fosfor 0,06%, ruw eiwit 10%, ruw vet 6.5%, ruwe as 2%, vocht 80%, ruwe celstof 0,5%. 

Productspecificaties

Artikelnummer
6531
SKU
5905H
EAN
18001154127826
Type dier
Katten.

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken