Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Almo Nature - HFC Complete Adult 7+ - Made in Italy - Zalm en tonijn met courgette - 24x70g

Almo Nature - HFC Complete Adult 7+ - Made in Italy - Zalm en tonijn met courgette - 24x70g Vergroten

Luna’s Shop

Almo Nature - HFC Complete Adult 7+ - Made in Italy - Zalm en tonijn met courgette - 24x70g

 • Payment Methods
 • payment-providers
 • payment-providers
 • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
 • Gratis retourneren
 • Gratis verzending vanaf 20,-
 • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Almo Nature HFC Complete Adult 7+

Almo Nature HFC Complete Adult 7+ is een compleet recept met zalm en tonijn verrijkt met courgette en wortel. Gemaakt van 100% HFC, glutenvrij, graanvrij en met hoogwaardige eiwitten. Alles wat jouw kat nodig heeft (mineralen, aminozuren en vitaminen) voor een uitgebalanceerd voedingspatroon. Wissel dit natvoer af met HFC Longevity brokjes om jouw zevenjarige kat en ouder te helpen een goede hydratatie te behouden. De consistentie, vergelijkbaar met een paté, is perfect voor katten die moeite hebben met kauwen. Ook ideaal voor katten die niet graag droogvoer eten. 

Combinatie droogvoer en natvoer
De basis van een goede gezondheid is afwisselende voeding van hoogwaardige kwaliteit. Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature katten dagelijks 60% natvoer en 40% droogvoer te geven, afwisselend vis, rood vlees en wit vlees. 

Zorg dat je kat altijd beschikking heeft over vers drinkwater
Een kat heeft van nature geen aandrang om te drinken. Maar
voldoende water drinken is wel heel belangrijk voor katten, bijvoorbeeld om blaasgruis en nierproblemen te voorkomen. Vooral als jouw kitten voornamelijk droogvoer eet. Maar hoe zorg je er voor dat jouw kitten voldoende water binnen krijgt? Allereerst is het een goed idee om de drinkbak en de voerbak van jouw kitten een flink stuk uit elkaar te zetten. Katten vinden het niet prettig als eten en drinken naast elkaar staan. Zet op meerdere plekken in huis en in de tuin vers water neer. Katten drinken namelijk meer als ze regelmatig een waterbak tegenkomen. Of doe wat water door het natvoer van jouw kitten. Ook kan je het drinken aantrekkelijker maken door bijvoorbeeld een drinkfontein voor katten neer te zetten. Katten zijn dol op stromend water!

100% HFC
De afkorting HFC staat voor 'Human Food Chain'Producten die het kenmerk HFC hebben, zijn gemaakt met ingrediënten die oorspronkelijk ook geschikt geweest zouden zijn voor menselijke consumptie. Dit betekent dat je kwaliteitsproducten kunt verwachten die geen sporen van vlees- of vismeel bevatten.

Houdbaarheid: 36 maanden. Eenmaal geopend bewaren in de koelkast en binnen 1 dag consumeren. 

Samenstelling:
Zalm 30%, tonijn 20%, wortelen, courgette 4%, mineralen.
Additieven-nutritionele toevoegingen: vitamine A 1300 IE/kg, vitamine D3 165 IE/kg, vitamine E 12,2 mg/kg, koper(II) sulfaatpentahydraat 4,95 mg/kg (Cu 1,24 mg/kg), taurine 450 mg/kg.
Analytische bestanddelen: calcium 0,10%, fosfor 0,06%, ruw eiwit 10%, ruw vet 6.5%, ruwe as 2%, vocht 80%, ruwe celstof 0,5%. 

 • Type dier Katten.
 • Soort dierenvoeding Compleet natvoer voor katten.
 • Speciaal voedingsdoel Geen speciaal doel.
 • Leeftijd dier Katten van 7 jaar en ouder.
 • Voedingsadvies Volwassen kat 4kg : 110g natvoer + 35g droogvoer.

Suggesties van Luna