facebook-pixel
Word vriend
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

Geen producten gevonden...
Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling Vergroten

Luna’s Shop

Almo Nature Kittenpakket voor Kittens - AdoptMe Starterskit - 1 zak Holistic, 24 x blikjes en 1 zak kattenbakvulling

49,95

  • Payment Methods
  • Payment Methods
  • Voor 17:00 besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijke Service

Op werkdagen voor 17:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Het Compleet Startpakket bestaat uit 1 zak Holistic 2kg + 24 blikjes HFC 70g Kitten + 1 zak kattenbakvulling 2,27kg. 

Een nieuwe kitten in huis brengt veel drukte en gezelligheid met zich mee. Wie wil zijn kitten nou niet de beste start geven? Speciaal voor jouw kitten hebben wij een compleet startpakket samengesteld met een zak droogvoeding, een zak kattenbakvulling en vierentwintig blikjes natvoeding om jouw kleine viervoeter kennis te laten maken met de producten van Almo Nature. Almo Nature biedt een gezonde en uitgebalanceerde maaltijd welke van levensbelang is tijdens de eerste levensfase van jouw kitten! Voor een optimale voedingsbalans adviseert Almo Nature de kat dagelijks 60% natvoeding en 40% droogvoeding te geven voor een 100% voedingsbalans.

100% natuurlijk en vers vlees
Katten zijn van nature echte vleeseters, het is daarom belangrijk dat kittens ook echt vers vlees binnen krijgen voor een optimale ontwikkeling. Dit natvoer voor kittens bevat 50% verse kip die van origine geschikt is voor menselijke consumptie. Hierbij wordt dezelfde kwaliteit ingrediënten gebruikt als die zijn toegevoegd aan voeding voor mensen. De verse kip wordt in eigen kookvocht geconserveerd waardoor de smaak zo goed mogelijk behouden blijft.

Holistic formule
Holistic droogvoer voor kittens bevat een bijzonder hoog vleesgehalte van 49%, maar liefst 26% is afkomstig van verse, natuurlijke kip. De Holistic formule wordt aangevuld met een combinatie van granen en rijst, vitaminen, mineralen en andere essentiële voedingsstoffen. Waar biotine een glanzende vacht en gezonde huid ondersteunt, houdt  taurine de ogen en hersenen in goede conditie.

Kattenbakvulling
Het kattengrit van Almo Nature is uitsluitend geproduceerd met plantaardige vezels en zonder toevoegingen. De kattenbakvulling geeft extreem snelle klontvorming waardoor direct de verspreiding van nare geurtjes wordt geneutraliseerd en alleen de bovenste laag van het grit vervangen hoeft te worden.

 

Suggesties van Luna

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »