Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren
Nieuwsbrief
0
0
Voor 22:00 uur besteld, morgen het leukste baasje!
Gratis verzending vanaf 20,-
Gratis retourneren

Adaptil Junior halsband - Voorkom stress bij jouw pup - 30 dagen werkzaam - Klinisch bewezen, aanbevolen door dierenartsen en fokkers

Productomschrijving
Huilen in de nacht, blaffen als je de huiskamer eventjes verlaat... een pup vindt alles spannend in zijn nieuwe thuis en dat vergt extra veel zorg. Adaptil Junior geeft jouw puppy het vertrouwen om te leren en zich goed te voelen in zijn nieuwe thuis. Jij bent zielsgelukkig met de komst van je hond, maar voor een kersverse pup is de overgang naar ...

Huilen in de nacht, blaffen als je de huiskamer eventjes verlaat... een pup vindt alles spannend in zijn nieuwe thuis en dat vergt extra veel zorg. Adaptil Junior geeft jouw puppy het vertrouwen om te leren en zich goed te voelen in zijn nieuwe thuis.

Jij bent zielsgelukkig met de komst van je hond, maar voor een kersverse pup is de overgang naar een nieuw thuis heel stressvol. Hij wordt immers gescheiden van zijn moeder en nestgenootjes, hoort onbekende geluiden en doet allerlei nieuwe ervaringen op. Van Adaptil Junior is klinisch bewezen dat het huilen in de nacht en moeite met alleen zijn vermindert, terwijl het training en socialisatie bevordert.

De eerste 3 - 16 weken van het leven van een pup is een zeer belangrijke leerfase en het gebruik van de Adaptil Junior Halsband zal jouw puppy helpen beter en sneller te leren en zich te ontwikkelen tot een evenwichtige volwassen hond.

Hoe werkt Adaptil Junior?

Een moederhond geeft natuurlijke geruststellende boodschappen af aan haar puppy's die vrijkomen in de zone rond de tepels. In de wetenschap spreekt men van Dog Appeasing Pheromones. Deze feromonen zijn geurloos en worden alleen door honden waargenomen. De 'geruststellende boodschappen' geven een sterk gevoel van comfort en veiligheid aan de pup. Adaptil Junior zorgt dat puppy's zich bij hun nieuwe gezin net zo veilig en op hun gemak voelen als bij hun moeder. De Adaptil Junior halsband werkt 30 dagen lang. 

Adaptil Junior halsband in het kort:

 • Ondersteunt puppy’s gedurende de eerste 6 maanden van hun leven
 • Vanaf de spannende adoptie tot aan huilen in de nacht, alleen thuisblijven, angst harde geluiden
 • Bevordert een betere socialisatie en training
 • Zorgt al vanaf de eerste week voor verbetering
 • Continu gebruik gedurende ten minste de eerste maand na de komst bij de eigenaar wordt aanbevolen
 • Anti-stressproduct voor honden op basis van feromonen 
 • Veilige, niet-verdovende werking
 • De halsband past rond een nek tot 37,5 cm
 • Voor pups tot ongeveer 15 kg
 • Werkt 30 dagen lang
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Aanbevolen door dierenartsen en fokkers

Gebruik Adaptil Junior halsband

Plaats de Adaptil Junior halsband om de hals van je hond en stel hem goed af. De halsband dient onafgebroken om de nek van de hond te zitten, behalve wanneer je de hond wast met shampoo. De halsband werkt gelijk als deze contact maakt met de huid van de pup.

Goed om te weten!

 • Geschikt voor pups tot 15 kg en ouder dan 8 weken met een halsomtrek tot 37,5 cm.
 • De Adaptil Junior halsband werkt gedurende 4 weken.
 • Om jouw pup de gehele socialisatieperiode te begeleiden, van adoptie tot 6 maanden gebruik je elke maand een nieuwe halsband.
 • Naast de halsband is het belangrijk dat je jouw pup socialiseert tijdens puppytraining.
 • Adaptil Junior kan niet gebruikt worden bij agressie tegen mensen of andere honden.

Over Adaptil

In de loop van 10.000 jaar hebben honden en mensen een unieke relatie opgebouwd, waarbij ze zich hebben aangepast en steeds hechter zijn gaan samenleven. Maar ons moderne leven brengt situaties met zich mee die honden moeilijk aankunnen. Wat ze dan nodig hebben, is een geruststellend feromoon...

In het wild leven puppy's en volwassen honden vaak samen in groepen en wisselen ze natuurlijke boodschappen uit die in de lucht worden vrijgegeven – dit worden feromonen genoemd. Deze 'geruststellende boodschappen' worden uitgezonden door moederhonden tijdens de lactatie en via de oren van volwassen honden.

Adaptil voorziet jouw hond van deze geruststellende feromonen, die jij zelf niet kunt afgeven. Ze dragen bij aan zijn welzijn en helpen hem om stressvolle situaties aan te kunnen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7102
EAN
3411112940424
Afmetingen
17 x 3 x 11
Artikel
Adaptil Junior halsband

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken