0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Adaptil Calm Navulling - Flacon 48ml - Antistress - Kalmeert honden - Aanbevolen door dierenartsen

Productomschrijving
Eén flacon Adaptil Calm gaat gemiddeld 30 dagen mee. Gebruik elke maand een Adaptil Calm navulling om opnieuw een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw hond. Maak gebruik van de verwijderbare sticker op elke flacon als herinnering voor wanneer de navulling moet worden vervangen. Let op: Je moet in het bezit zijn van de Adaptil Calm...

Eén flacon Adaptil Calm gaat gemiddeld 30 dagen mee. Gebruik elke maand een Adaptil Calm navulling om opnieuw een veilige en vertrouwde omgeving te creëren voor jouw hond. Maak gebruik van de verwijderbare sticker op elke flacon als herinnering voor wanneer de navulling moet worden vervangen.

Let op: Je moet in het bezit zijn van de Adaptil Calm verdamper om dit product te kunnen gebruiken. Heb je geen verdamper? Kies dan voor de Adaptil Calm Startset.

Hoe werkt de Adaptil Calm?

Adaptil Calm geeft 'geruststellende boodschappen' af, waardoor honden zich ontspannen en op hun gemak voelen in allerlei moeilijke situaties. De Adaptil Calm Verdamper starterkit bevat één verdamper en één flacon. Plug de verdamper in een stopcontact in de kamer(s) waar je hond de meeste tijd doorbrengt - een verdamper bestrijkt een gebied tot 70 m2. Zorg dat de verdamper niet achter gordijnen of meubels zit. Een flacon gaat tot 30 dagen mee. Volg de gebruiksaanwijzing en plug de verdamper op de juiste manier, rechtop in het stopcontact.

Vervang de verdamper bij continu gebruik, dag en nacht, om de zes maanden voor een optimaal effect.

Adaptil Calm in het kort:

  • Kalmeert je hond bij onweer, vuurwerk, visite of verhuizing naar een nieuw huis
  • Helpt puppy's zich aan te passen aan een nieuwe omgeving
  • Gaat tot vier weken mee
  • Elke navulling van de verdamper bestrijkt een oppervlakte tot 70 m2
  • Anti-stressproduct voor honden op basis van feromonen (Dog Appeasing Pheromone of moederferomoon)
  • Veilige, niet-verdovende werking
  • Wetenschappelijk bewezen
  • Aanbevolen door dierenartsen

Over Adaptil

In de loop van 10.000 jaar hebben honden en mensen een unieke relatie opgebouwd, waarbij ze zich hebben aangepast en steeds hechter zijn gaan samenleven. Maar ons moderne leven brengt situaties met zich mee die honden moeilijk aankunnen. Wat ze dan nodig hebben, is een geruststellend feromoon...

In het wild leven puppy's en volwassen honden vaak samen in groepen en wisselen ze natuurlijke boodschappen uit die in de lucht worden vrijgegeven – dit worden feromonen genoemd. Deze 'geruststellende boodschappen' worden uitgezonden door moederhonden tijdens de lactatie en via de oren van volwassen honden.

Adaptil voorziet jouw hond van deze geruststellende feromonen, die jij zelf niet kunt afgeven. Ze dragen bij aan zijn welzijn en helpen hem om stressvolle situaties aan te kunnen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7099
EAN
3411112169429
Afmetingen
13 x 5 x 5
Artikel
Adaptil Calm Navulling

Reviews

0 / 5Gebaseerd op 0 review(s)

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product..

Schrijf je eigen review

Recent bekeken