0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

0

Max&Luna is definitief geslotenMax&Luna is definitief gesloten

Adaptil Calm Halsband - Helpt honden gerust te stellen - Klinisch bewezen - Aanbevolen door dierenartsen - S of M/L

Productomschrijving
Heb jij een hond die overmatig blaft, hijgt, jankt of zich verstopt? Dit gedrag kan worden veroorzaakt door angst en onrust. Adaptil is een door dierenartsen aanbevolen, klinisch bewezen, medicijnvrije oplossing waardoor je hond zich rustiger gaat voelen. De Adaptil Calm halsband helpt honden zich kalm en ontspannen te voelen bij harde geluiden van...

Heb jij een hond die overmatig blaft, hijgt, jankt of zich verstopt? Dit gedrag kan worden veroorzaakt door angst en onrust. Adaptil is een door dierenartsen aanbevolen, klinisch bewezen, medicijnvrije oplossing waardoor je hond zich rustiger gaat voelen.

De Adaptil Calm halsband helpt honden zich kalm en ontspannen te voelen bij harde geluiden van bijvoorbeeld onweer en vuurwerk, als ze alleen thuis zijn, op reis of in andere stressvolle situaties zijn. De geurloze feromonen die de halsband afgeeft, worden alleen door honden waargenomen en geven een sterk gevoel van veiligheid en comfort. Doordat je hond zich ontspannen en minder gestrest voelt, zal bovendien probleemgedrag verminderen zoals blaffen en sloopgedrag.

Hoe werkt de Adaptil Calm Halsband?

Een moederhond geeft natuurlijke geruststellende boodschappen af aan haar puppy's die vrijkomen in de zone rond de tepels. In de wetenschap spreekt men van Dog Appeasing Pheromones. Deze feromonen zijn geurloos en worden alleen door honden waargenomen. Ze geven een sterk gevoel van comfort en veiligheid aan honden van alle leeftijden. Adaptil Calm geeft 'geruststellende boodschappen' af, waardoor honden zich ontspannen en op hun gemak voelen in allerlei moeilijke situaties. Deze feromonen hebben geen invloed op katten en mensen.

Gemakkelijk in gebruik

De halsband is gemakkelijk te gebruiken - je hoeft hem alleen maar bij je hond om te doen. De lichaamswarmte activeert de kalmerende feromonen die je hond helpen om zich de hele dag rustig te voelen. Een halsband gaat 4 weken mee, waarna hij vervangen moet worden voor maximaal effect. Tijdens wassen en vachtverzorging moet je de halsband afdoen, maar verder kan je hond hem altijd veilig dragen.

Adaptil Calm Halsband in het kort:

 • Anti-stressproduct voor honden op basis van feromonen (Dog Appeasing Pheromone of moederferomoon)
 • Veilige, niet-verdovende werking
 • Biedt vier weken constante ondersteuning
 • Ideaal om je hond ook buiten gerust te stellen
 • Wetenschappelijk bewezen
 • Aanbevolen door dierenartsen

Goed om te weten:

 • Eén Adaptil Calm halsband biedt 4 weken constante ondersteuning.
 • Halsband maat S past rond een nek tot 37,5 cm, voor honden tot ongeveer 15 kg
 • Halsband maat M/L past rond een nek tot 62,5 cm, voor honden tot ongeveer 50 kg


Over Adaptil

In de loop van 10.000 jaar hebben honden en mensen een unieke relatie opgebouwd, waarbij ze zich hebben aangepast en steeds hechter zijn gaan samenleven. Maar ons moderne leven brengt situaties met zich mee die honden moeilijk aankunnen. Wat ze dan nodig hebben, is een geruststellend feromoon...

In het wild leven puppy's en volwassen honden vaak samen in groepen en wisselen ze natuurlijke boodschappen uit die in de lucht worden vrijgegeven – dit worden feromonen genoemd. Deze 'geruststellende boodschappen' worden uitgezonden door moederhonden tijdens de lactatie en via de oren van volwassen honden.

Adaptil voorziet jouw hond van deze geruststellende feromonen, die jij zelf niet kunt afgeven. Ze dragen bij aan zijn welzijn en helpen hem om stressvolle situaties aan te kunnen.

Productspecificaties

Artikelnummer
7096
EAN
3411112116447
Afmetingen
17 x 3 x 11
Artikel
Adaptil Calm Halsband

Reviews

5 / 5Gebaseerd op 2 review(s)
 • 5 / 5
  Gepost door: christel J. op 28 Februari 2023

  zeer tevreden met het product, heeft zeker effect

 • 5 / 5
  Gepost door: Brienen op 28 December 2022

  Ik merk helaas geen verschil. Zit met een doodsbange hond

  ...

  Ik merk helaas geen verschil. Zit met een doodsbange hond

  • -Doet niks ondanks dat ie goed zit.
Schrijf je eigen review

Recent bekeken