Nieuwsbrief
Ontvang de Max&Luna nieuwsbrief met de laatste trends, hoge kortingen en kans op leuke prijzen!

51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits

51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten 51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits Vergroten

Max’s Shop

51 Degrees North - Warme College Hoodie voor jouw hond - Trui in 3 kleuren en 7 maten - Sweater met capuchon en rits

Maak je keuze

  • Payment Methods
  • payment-providers
  • payment-providers
  • Vandaag besteld, morgen het leukste baasje!
  • Gratis retourneren
  • Gratis verzending vanaf 20,-
  • Persoonlijk advies

Op werkdagen voor 22:00 besteld, morgen in huis. In het weekend besteld, dinsdag in huis.

Informatie

Warme Trui voor jouw hond

De 51DN College Sweater is een comfortabele en stoere hoodie voor je hond. Op de rug, bij de hals, zit een handige opening voor de riem. Verkrijgbaar in de kleuren Dark Grey, Light Grey en Dark Blue.

De 51DN College Sweater is bij Max&Luna verkrijgbaar in 7 maten van 20 - 40 cm ruglengte. 

De juiste maat
Bepaal de juiste maat voor jouw hond door het meten van de ruglengte en borstomvang. Zoek vervolgens in de maattabel de juiste maat bij de metingen.

Hoe koud is te koud voor een hond?

Wanneer wegen de risico's van tijd doorbrengen in de kou op tegen de voordelen van buitenspelen? Max&Luna zocht uit hoe we in de winter toch veilig kunnen genieten van het buitenleven met onze honden: Hoe koud is te koud voor een hond?

Suggesties van Max